Unitul stomatologic Bluetech de la Dentex, cea mai bună alegere a medicilor dentiști

Evoluția tehnologiei a impactat puternic domeniul stomatologic, astfel că, în ultimii ani, putem observa îmbunătățiri considerabile atât în ceea ce privește dotarea cu aparaturi și echipamente a cabinetelor dentare, cât și în privința materialelor folosite de către medicii dentiști în redarea zâmbetelor.

Așadar, pentru a le oferi cele mai bune experiențe și rezultate optime pacienților, clinicile dentare și cabinetele stomatologice au nevoie de echipamente moderne, iar una dintre cele mai importante dotări – fără de care niciun specialist nu își poate desfășura activitatea – este unitul stomatologic.

Cum putem alege cel mai bun unit stomatologic

În condițiile în care, odată cu toată această evoluție a tehnologiei, și piața de specialitate din domeniul stomatologic s-a dezvoltat enorm, în special în mediul online, în prezent, specialiștii au la dispoziție o gamă extinsă de aparaturi și echipamente.

Uneori, însă, tocmai din acest motiv poate deveni dificil de identificat cea mai bună variantă – acest lucru însemnând, deseori, cel mai bun raport calitate-preț – a unui produs. Așadar, cum ne putem asigura că facem cea mai bună alegere când vine vorba despre achiziționarea unui unit dentar?

Unitul stomatologic Bluetech, de la Dentex – o alegere sigură și convenabilă

Înainte de toate, cel mai important pas, când vine vorba despre o astfel de achiziție, constă în documentare și în inspectarea pieței. După o scurtă studiere a ofertelor din piața stomatologică online, noi am identificat o variantă foarte promițătoare a unitului stomatologic optim pentru orice cabinet.

Este vorba despre unitul stomatologic Bluetech, pe care îl găsiți în Pachetul UNIT BLUETECH AM 2000 LC oferit de Dentex – unul dintre cele mai mari magazine de specialitate din România. Și, pentru că atunci când vine vorba despre cumpărarea unui unit stomatologic, preț și avantaje sunt primele criterii de care orice medic dentist ține cont, oferta Dentex cu siguranță nu vă va dezamăgi.

Astfel, în prețul pachetului menționat beneficiați de:

  • unitul dentar propriu-zis;
  • compresor 30 litri;
  • consolă medic cu furtunuri pe sus sau pe jos;
  • micromotor pneumatic NSK;
  • turbină Push-Button NSK;
  • detartraj B5.

Ce criterii trebuie să îndeplinească cel mai bun unit stomatologic?

Pe lângă preț și avantajele oferite din punct de vedere al costurilor, alegerea unitului stomatologic pe care vor fi tratați pacienții trebuie să țină cont de mult mai multe criterii. De exemplu, printre cele mai importante dintre acestea se numără designul.

Designul unui unit stomatologic este, de fapt, mult mai important decât ați fi crezut. În primul rând, acesta îi conferă cabinetului un anumit aspect estetic, întregind, practic, întregul ansamblu de aparaturi și lucruri tehnice de care un medic are nevoie, dar care unui pacient îi conferă un sentiment de teamă și de rigiditate.

În cele din urmă, de ce i-ar plăcea unei persoane fără cunoștințe de specialitate în stomatologie vreunul dintre acele instrumente care, de obicei, te duc cu gândul la durere?

Unitul dentar, însă, este unul dintre puținele echipamente medicale care au corespondent în viața obișnuită, iar un design desăvârșit al acestui produs îi poate conferi pacientului o stare de confort fizic și psihic.

Comentarii

05/09/18 12:22
Marius Nicolae Pop

Daca doriti, pot sa va pun la dispozitie cel putin zece tipuri de unit stomatologic performant , existente pe piata romaneasca acum! Fiecare medic stomatolog este informat si alege modelul preferat! Al meu unit, a costat 11.000 euro ... dar sunt si de 50.000euro si sunt si de 5.000euro si pe toate le poti folosi cu succes! Totul in viata este ...o alegere! Cu bine, Dr.MNPop

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]