Unul din magazinele Lidl din Bistrița, închis!

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Bistrița, situat pe Strada Vasile Conta, nr. 9. Acesta va fi închis în zilele de 22 și 23 august, urmând a se redeschide în data de 24 august.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 24 august, și până duminică, 27 august, magazinul Lidl de pe Strada Vasile Conta, Nr. 9, îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinul Lidl din apropiere, de pe Calea Moldovei, Nr. 38.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]