8 Martie, Ziua femeii

Urări şi flori de la politicieni pentru doamne şi domnişoare

De 8 Martie, femeile sunt sărbătorite în familie şi la locul de muncă. E ziua în care domnii se întrec in urări, daruri şi flori. Până şi bărbaţii politici ai ţării s-au oprit câteva minute din declaraţii pentru a adresa câteva urări femeilor prin intermediul jurnalistelor prezente la conferinţele de presă, ca în fiecare zi de vineri.

Ioan Oltean, deputat PDL: La mulţi ani, dragele mele jurnaliste! Să vă dea Dumnezeu sănătate, să rămâneţi la fel de tinere şi frumoase, cum sunteţi cel puţin în momentul acesta, să nu cunoaşteţi supărarea, necazul, deznădejdea. Să vă meargă tot timpul bine, iar cei ce vă citesc, să vă aprecieze şi să vă laude cu orice ocazie! La mulţi ani, dragele mele, şi prin voi, la mulţi ani, tuturor femeilor din municipiul Bistriţa, din ţară, din lume, pentru că ce ne-am face fără voi, noi bărbaţii! La mulţi ani, din suflet, pentru toată lumea!

Cristian Florian, senator PDL: La mulţi ani! La mulţi ani tuturor femeilor din judeţul nostru! Să aveţi parte de toată dragostea şi atenţia bărbaţilor dragi din viaţa dumneavoastră!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]