Usile de exterior de la Holzertehnic, confort, estetica si siguranta pentru tine in fiecare zi

Una dintre cele mai importante investitii pe care le facem in ceea ce priveste locuinta sunt usile si ferestrele datorita faptului ca acestea sunt principalele componente care ofera unei locuinte estetica dar si proprietarilor confort. Importanta acestor componente reiese in acelasi timp si din faptul ca reprezinta investitii care de cele mai multe ori sunt facute pe termen lung, mai ales in situatia in care se opteaza inca de la inceput pentru un material rezistent si de calitate precum este lemnul stratificat. O usa exterioara de calitate trebuie sa indeplineasca o serie de criterii in ceea ce priveste rezistenta in timp, izolatia termica is fonica, precum si aportul estetic. Fiecare dintre aceste aspecte au o importanta majora si reprezinta in esenta criteriile dupa care ar trebui sa se ghideze orice proprietar de locuinta in momentul in care vrea sa aleaga cele mai bune usi exterioare pentru locuinta.

Tehnologiile producatoare de usi exterioare au avansat considerabil in ultimul deceniu, astfel ca proprietarii de locuinte au astazi posibilitati nenumarate atunci cand vine vorba despre aceste produse. Una dintre alegerile de top ale proprietarilor de locuinte sunt usile din lemn stratificat, usi care sunt recunoscute pentru calitatile lor exceptionale si pentru rezistenta lor indelungata chiar si la conditiile meteo mai putin favorabile. Iata asadar cateva motive pentru care sa optezi pentru o usa din lemn stratificat pentru locuinta ta.

 

O usa din lemn stratificat poate rezista chiar si peste 50 de ani.

Un lucru mai putin stiut despre lemnul stratificat este faptul ca acesta este fara doar si poate materialul care isi pastreaza cel mai bine calitatile chiar si dupa o perioada de 50 de decenii. Lemnul stratificat este materialul care poate face fata cu brio conditiilor de mediu nefavorabile din mediul exterior precum umezeala, razele solare sau praful. Toate aceste mici inconveninte sunt niste factori care duc la deterioararea tamplariilor in timp.

 

Usa din lemn stratificat ofera cea mai buna izolatie termica.

Una dintre calitatile principale ale lemnului stratificat este dat de faptul ca ofera cea mai buna izolatie termica si fonica dintre toate materialele din care sunt construite astazi usile exterioare. Lemnul este materialul care nu permite realizarea transferului de temperaturi prin intermediul sau, astfel ca temperaturile din incaperi se vor pastra constante pentru multa vreme. In general prin intermediul usilor si al ferestrelor se pierde aproximativ 40% din caldura interioara, astfel ca alegerea unui material de calitate reprezinta un strict absolut esential, mai ales pe timpul sezonului rece, atunci cand pastrearea unor temperaturi confortabile in locuinte reprezinta un lucru destul de greu de obtinut fara o izolatie termica corespunzatoare.

 

Lemnul stratificat nu se deformeaza in timp.

Lemnul stratificat reprezinta o alegere inteleapta pentru usile exterioare din pricina faptului ca acesta reuseste sa isi pastreze forma initiala chiar si sub actiunea constanta a apei. Acest lucru inseamna ca usile si ferestrele construite din lemn stratificat se vor putea deschide cu usurinta de fiecare data gratie acestui fapt.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]