USL condamnă „abuzurile specifice” ale unui partid „aflat pe ultimii metri ai guvernării”

Uniunea Social Liberală constată cu mâhnire că perioada Sfintelor Sărbători de Paşte a constituit pentru reprezentanţii PDL o ocazie pentru noi abuzuri specifice unui partid aflat pe ultimii metri ai guvernării, remarca purtătorul de cuvânt al alianţei, Dorin Dobra.
„Prin tot felul de acţiuni, partidul de la guvernare îşi aranjează pe cât posibil poziţiile pentru viitoarele alegeri. A desemna preşedinţii birourilor electorale în Vinerea Mare nu e neapărat o blasfemie, că şi Vinerea Mare e o zi, ci mai ele o mică încurcătură portocalie specifică, pe care au decis să o facă în acest fel, pentru a depune în Sâmbăta Mare şi în prima zi de Paşti contestaţii”, a explicat Dobra. El a menţionat că în câteva localităţi au fost numiţi ca preşedinţi ai birourilor persoane fără studii juridice, deşi în Bistriţa-Năsăud există circa 2000 de licenţiaţi în drept.
Purtătorul de cuvânt al USL a criticat şi modul în care PDL s-a folosit de reţeaua Poştei Române pentru a transmite în teritoriu felicitările pascale ale reprezentanţilor democrat-liberali, astfel economisindu-se circa 200 milioane lei vechi.
„Încetul cu încetul, Partidul Democrat îşi pierde calitatea de concurent al USL la nivel naţional, transformându-se într-un simplu competitor, care iată nu ezită să dea dovadă de acte şi fapte mici de partid tot mai mic”, a adăugat Dorin Dobra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5