USR îşi stabileşte la Congres candidatul pentru prezidenţiale. Deputat Iurişniţi: Ar fi o sinucidere să renunţăm la brandul Alianţei USR PLUS

Deputatul Cristina Iurişniţi a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă că, sâmbătă, 13 iulie, USR se reuneşte în cadrul unui Congres, la Bucureşti. „Comitetul Politic va decide, prin vot, candidaţii la preşedinţia României din partea USR. S-au înscris pentru a candida patru membri USR, printre care preşedintele în funcţie, Dan Barna, care şi-a făcut campanie începând cu europarlamentarele, şi o surpriză, Mihai Goţiu. Va fi un vot cine va reprezenta USR la prezidenţiale şi aşteptăm negocierile la USR PLUS pentru că nu avem o decizie finală a Alianţei. Se va merge pe alianţă, am intrat cu acest proiect, e evident că politic ar fi o sinucidere să renunţăm la acest brand, care este deja o carte de vizită. Am obţinut deja nişte rezultate foarte-foarte bune şi neaşteptat de bune, e firesc să mergem în alianţă”, a declarat deputatul Cristina Iurişniţi.

          Potrivit acesteia, vor fi făcute şi nişte modificări la Statutul USR, cea mai importantă vizând posibilitatea de a alege preşedintele USR prin vot universal, adică al tuturor membrilor, în sistem electronic, iar nu prin delegaţi, aşa cum se întâmplă la alte partide. „Sunt paşi pe care-i facem spre democratizarea vieţii interne a partidului”, a punctat deputatul Iurişniţi.

          În context, aceasta a salutat prezenţa consistentă a României în Parlamentul European, Alianţa USR PLUS fiind la masa negocierilor. „Avem opt parlamentari care ne reprezintă acolo cu demnitate şi integritate şi să sperăm că vor aduce un echilibru între Est şi Vest.  Este o reaşezare şi o dinamică care poate să aducă lucruri benefice”, a mai spus deputatul Iurişniţi.      

Comentarii

10/07/19 10:29
cititor

FOARTE BINE FACETI ! Nu va lasati " calcati in picioare " si " absorbiti " efectiv de PNL-istii care cred ei ca sunt varinta optima de guvernare a Romaniei . Nu va luati dupa Oreste si acest Rares Boigdan, care latra de pomana si aiurea .
Stimati " tineri " fiti tari, nu va lasati pacaliti, alegeti-va candidatul favorit si lasati-i atat pe cei din stanga cat si din dreapta politica " sa dea in balbaiala " !
Ca incurajare va spun eu, ca veti avea sustinerea tuturor celor din PSD-ALDE... nu ptr ca n-ar vrea ei sa-si mentina puterea, dar vazand ca alta varianta nu au, TOTI VOR VOTA CU DVS SA SCAPE DE ACEST " GICA CONTRA de Romania " ... JOHANNIS si veti castiga alegerile, atat de presedinte cat si celelalte viitoare !
De la " Lovitura de stat " din 1989, toti au fost prin rotatie la guvernarea tzarii... si astazi toti vedem " RODUL ( mai bine zis ne.rodul ) MUNCII LOR !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5