USR PLUS începe strângerea de semnături pentru candidatura lui Dan Barna. Obiectivul Alianţei: câştigarea prezidenţialelor şi a parlamentarelor din 2020!

Conducerile USR și PLUS au agreat marți, 6 august 2019, ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și de Consiliul Național al PLUS. În câteva zile, va fi semnat actul prin care ia naștere formal Alianța USR PLUS. Având în vedere că înregistrarea unei alianțe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianță va fi dublată de o alianță electorală privind participarea la alegerile prezidențiale.

Prin urmare, dăm startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale a președintelui USR, Dan Barna. Un președinte USR PLUS va fi cea mai bună garanție că în 2020 vom avea un premier din partea Alianței, Dacian Cioloș, și o guvernare cu oameni cinstiți și competenți.

Membrii PLUS din județul Bistrița-Năsăud se alătură colegilor din țară și din diaspora în campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna, la alegerile prezidențiale.

Obiectivele Alianței USR PLUS sunt:

  • câștigarea alegerilor prezidențiale din 2019;
  • câștigarea de către candidații Alianței a unui număr cât mai mare de funcții elective în cadrul administrației publice locale, ca urmare a alegerilor locale din 2020;
  • câștigarea de către candidații Alianței a celui mai mare număr de mandate de parlamentari, prin comparație cu ceilalți competitori, ca urmare a alegerilor parlamentare din 2020, astfel încât să formeze o coaliție de guvernare având prim-ministru un reprezentant al Alianței;
  • asigurarea guvernării României în perioada 2020-2024 și implementarea programului de guvernare al Alianței;
  • câștigarea alegerilor parlamentare organizate în 2024 și asigurarea guvernării României în perioada 2024-2028.

Suntem convinși că formarea Alianței USR PLUS va putea reseta scena politică din România și va da posibilitatea punerii în aplicare a ideilor USR PLUS atât la nivel local, cât și la nivel național.

Avem nevoie de cât mai mulți oameni care vor să se implice în schimbarea României.

Vrem să înnoim România.

Vă așteptăm alături de noi.

                                                                                  

Biroul Filialei Județene PLUS Bistrița-Năsăud

 

Comentarii

10/08/19 12:08
cititor

Oameni buni, nu trebuie sa adunati nici un fel de semnaturi c-o faceti degeaba, deoarece ei vor iesi la urmatorul scrutin, ori adunati ori imprastiati astfel de semnaturi si cei care au guvernat pana acuma, vor " cadea " in opozitie totala , PSD-istii impreuna cu PNL-istii... ptr ca USR-istii ati auzit ca nu vor sa guverneze cu absolut nimeni din grupa celor care de la ravolutie incoace au guvernat ... toti fiind partasi la dezastrul acestei tzari pana in prezent !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5