Vă puteţi schimba obiectul de activitate CAEN al firmei, încă un an. Gratuit

Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) anunţă că firmele vor putea să-şi modifice domeniul de activitate CAEN, gratuit, încă un an.

Hotărârea de Guvern a prelungit termenul prevăzut la art. 8 alin. (2) privind acordarea de facilităţi pentru actualizarea obiectului de activităţi până la 1 martie 2010. De asemenea, se instituie scutirea de taxele prevăzute pentru actualizarea obiectului de activitate şi emiterea noului certificat de înregistrare, sumele aferente gratuităţilor urmând a fi suportate din bugetul de venituri şi cheltuieli al ONRC.

,, Hotărârea Guvernului a intrat în aplicare odată cu publicarea în Monitorul Oficial, din 27 februarie 2009, venind în sprijinul mediului de afaceri, asigurând un flux simplificat al documentelor şi scurtând timpul de depunere şi aşteptare la ghişeu”, se arată în comunicatul ONRC.

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a actualizării obiectului de activitate sunt următoarele:

1.Cerere de actualizare a obiectului de activitate conform CAEN (original) ;

2. Certificatul de înregistrare, în original;

3.Dacă este cazul, împuternicire specială sau avocaţială pentru persoanele desemnate să îndeplinească formalităţile legale (original) ;

4. Dovezile privind plata tarifelor legale pentru transmiterea documentelor prin poştă, dacă se solicită transmiterea documentelor prin poştă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]