Vali Șerban a lansat volumul “Istoria unui vis”, la Prundu Bârgăului

Asociația „Aripi folktime”, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Prundu Bârgăului, a organizat, la Căminul Cultural, spectacolul „Folk de nea”, editia a III – a.
Au fost prezenţi, cu cântecele lor, Vali Șerban, Florin Săsărman, Ani Gheorghe, Trupa Icarus, Corneliu Constantin Gamuraru, Grupul Colind & prof. Marcel Bujor, Gabita Moisan, Toni Vlad jr., Paula Corciu, Antonia & Tudor Ivascu, Nicu Rus & Ionut Boncea, Toni Vlad sr. , cei care duc mai departe făclia aprinsă de Cenaclul „Flacăra”. În cadrul spectacolului a avut loc o importantă lansare de carte, “Istoria unui vis” apărută la editura clujeană EIKON, sub semnătura lui Vali Șerban, un adevărat maestru al muzicii folk, dar și un veritabil cronicar al istoriei acestui gen de muzică în țara noastră.
Iubitorii de muzică folk au participat pe viu la un concert aparte, cu mult aer tineresc și aport novator, contribuind la împlinirea unui vis al unor generații. Nu a lipsit, de la manifestare, primarul Doru Crişan, iubitor şi susţinător al muzicii folk.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5