Radu Moldovan: Avem o șansă reală ca viitorul primar al comunei Maieru să vină din partea PSD!

Vasile Borş este noul lider al PSD Maieru

Vasile Borș a fost ales în fruntea organizației PSD Maieru, în cadrul conferinței de alegeri la care a participat președintele interimar PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, vicepreședintele PSD -  Alexandru Pugna şi preşedintele TSD -  Bogdan Ivan.

         Conferința de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD și peste 110  membri și simpatizanți social-democrați. Din noua echipă de conducere a PSD Maieru mai fac parte Dorel Negrușer, Vasile Deac, Ioan Candale - vicepreședinți, Varvara Filipoi - secretar, Daniel Boca - trezorier, Dumitru Rebrișorean, Dumitru Cobzalău, Vasile Ureche, Ioan Chisăliță și Vasile Crețiu - membri în biroul politic local.

„Vreau să îi urez ”Bun venit” în echipa PSD, lui Vasile Borș, un om pe care l-am respectat indiferent de opțiunile sale politice trecute și alături de care îmi doresc să lucrez în proiectele de dezvoltare a comunei Maieru!

Maieru este una dintre cele mai mari și importante comune din județul nostru, lucru care implică și multe provocări pentru administrația locală și județeană. Acum, alături de Vasile Borș, Vasile Deac - viceprimarul comunei și echipa de consilieri PSD, avem o viziune realistă de dezvoltare a comunei!

Vreau să îi urez mult succes lui Vasile Borș, noul președinte PSD Maieru, și colegilor din conducerea organizației locale. Sunt convins că prin muncă și comunicare cu cetățenii, avem o șansă reală ca viitorul primar al comunei Maieru să vină din partea PSD!”, a declarat președintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5