Vasile Dologa (PNL) către locuitorii din Tiha Bârgăului: Cred că mă calific pentru încă un mandat de primar, bineînţeles cu votul dumneavoastră!

Onorabili cetăţeni ai comunei Tiha Bârgăului,
Au trecut 30 de ani de mari încercări!
În 1989 am pornit la drum cu mari speranţe. Am fost ales primarul vostru şi am fost foarte mândru! La acea vreme eram cel mai tânăr primar din judeţ la 30 de ani, iar cel mai în vârstă avea 80 de ani.
Uite aşa am început să construim pas cu pas o comună frumoasă. Aveam şcoli insalubre cu cele mai josnice condiţii de învăţat, am construit altele noi şi moderne cu dotări de ultimă generaţie. Nu aveam infrastructură de sănătate- am construit 3 dispensare umane în fiecare sat cu medic de familie, farmacie şi stomatologie.
În locaşurile de cultură sufla vântul. Ne-am hotărât şi am construit Cămine Culturale şi am reabilitat pe cele existente. Am avut parohii sărace- am finanţat enorm pentru a avea biserici şi case parohiale aşa cum arată acum. Între timp am construit o bisericuţă în stil maramureşan în Iliuţa Bozghii. Aproape toate drumurile erau doar de pământ, noi am început marea reabilitare a drumurilor- chiar am asfaltat 16 km.
Comuna trăia în beznă- am construit cea mai lungă reţea de iluminat public din judeţ. Între timp s-au schimbat doar becurile.
Am înfiinţat Ocolul Silvic privat, primul din judeţ care a adus mari beneficii comunei (azi este autonom şi produce foarte puţin pentru comunitate).
Am crescut şi am învăţat împreună- uneori am vorbit limbi diferite. Am avut parte de multe inundaţii care au măturat poduri şi drumuri- am construit altele.
Nu aveam curent în sate- am construit reţele vaste de curent electric şi anume: Ciosa, Şendroaia, Zimbru, la Lac şi altele.
Nu am avut apă- am construit aproape 80 km de reţea de apă pentru care am fost şi sancţionat.(În România poţi fi sancţionat şi pentru lucruri bune, am avut dosare penale, toate făcute politic- am scăpat cu brio şi de acestea). Am fost ajutat de oameni politici de bine, dar mi s-au băgat şi multe beţe în roate.
Nu am avut grădiniţe. Am construit câte una în fiecare sat.
Am pus în posesie cu pădure peste 1200 de persoane.
Din ultima comună uitată la marginea judeţului, am adus-o în topul comunelor civilizate din ţară.
Am construit drumuri forestiere. Am folosit toate fondurile europene care se puteau accesa. Dar după toate acestea, a venit o generaţie educată la altă şcoală, care printr-o mizerabilă execuţie politică au distrus un destin personal şi unul comunitar. În 26 de ani nu am manipulat pe nimeni, dar iată că am trăit să o văd şi pe aceasta. Ca să fiu înlăturat s-a folosit minciuna la maxim şi denigrarea familiei. "Am fost miliardar, am avut multe case pe la mare sau în fiecare staţiune din ţară, am furat, am făcut cele mai urâte lucruri". Dacă cineva ştie că am făcut aceste lucruri, atunci să-şi asume şi să spună. Oameni buni, nu am furat nimic!
După cele câteva lucruri arătate mai sus cred că mă calific pentru încă un mandat de primar, bineînţeles cu votul dumneavoastră.


De data aceasta vă rog frumos să nu vă lăsaţi manipulaţi şi minţiţi!
Cu toată consideraţia,
Dologa Vasile


P.S. TINEREŢEA ESTE UN ATUU, DAR MATURITATEA ESTE SUMA TUTUROR ATUURILOR!
Onoare şi cinste 

sursa: PNL Tiha Bârgăului

Comentarii

24/07/20 19:00
Alexandra Burlui

Mult noroc și sănătate și sper sa mai fi încă 20 de ani primar

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5