Verde la educație pentru circulație!

Zeci de copii, cu vârste cuprinse între 6-11 ani, au avut verde la educație, sub îndrumarea poliţiştilor de la Rutieră. Sâmbătă, în toate cele trei locaţii Lidl din Bistrița și Năsăud, zeci de preşcolari şi şcolari au  fost prezenţi la ora de educaţie rutieră, susţinută de poliţişti.

Pentru al cincilea an consecutiv, poliţiştii bistriţeni au desfăşurat activităţi educativ-preventive în cadrul campaniei derulate la nivel naţional, sub sloganul ,,Verde la educaţie pentru circulaţie”.

"Astfel, poliţiştii i-au învăţat pe copii semnificaţia principalelor indicatoare rutiere, cele mai importante reguli de care trebuie să ţină cont atunci când traversează strada precum şi ce presupune să fii responsabil, în drum spre şcoală. De asemenea, copiii au avut ocazia să pună în practică ceea ce au învăţat, în cadrul unui joc interactiv, desfăşurat într-un oraş miniatural", precizează Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

        La sfârşitul activităţilor, efortul celor mici a fost răsplătit cu premii și materiale preventive care să îi ajute să fie mai ușor de observat în trafic și să rețină semnificația indicatoarelor rutiere.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]