Veşti bune pentru Complexul sportiv multifuncţional şi de agrement de la Năsăud. Primarul Romocea: În octombrie vor demara procedurile de achiziţie

Proiectul privind amenajarea Complexului sportiv multifuncţional şi de agrement din Năsăud îşi urmează paşii instituţionali, însă veştile sunt bune, după cum anunţă primarul Mircea Romocea. Potrivit acestuia, Consiliul Tehnico- Economic  al Companiei Naţional de Investiţii a aprobat această investiţie, urmând ca acelaşi demers să fie făcut şi în CTE al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. „Sper să treacă şi de acest for, astfel încât în lunile octombrie-noiembrie să demareze procedura de achiziţie publică”, ne-a declarat primarul Năsăudului.

Proiectul “Complex sportiv multifuncțional și de agrement în orașul Năsăud” presupune realizarea unor obiective de investiții pentru cetățenii orașului Năsăud, dar și pentru toți aceia care vor hotărî să își petreacă timpul liber în această locație, şi anume amenajări exterioare pentru acces, respectiv circulație pietonală şi circulație auto și parcări, dar şi amenajări exterioare pentru agrement.  Este vorba despre bazin acoperit iarnă-vară, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, spații amenajate pentru plajă (300 de locuri), gradene, teren de tenis, teren de volei și baschet, teren de minifotbal și handbal, spații comerciale pentru alimentație publică, vestiare, cabinete medicale, alei pentru circulație pietonală şi 150 de locuri amenajate pentru parcare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]