Vezi cât vor costa biletele la partidele echipei de handbal feminin Gloria 2018!

Consiliul Judeţean va aproba, în şedinţa ordinară de miercuri, taxele care vor fi percepute de Clubul Sportiv „Gloria 2018” la partidele echipei de handbal feminin care vor disputa la Bistriţa.  

Astfel, pentru accesul spectatorilor la jocurile de pe teren propriu ale echipei de handbal, clubul sportiv propune ca biletul pentru adulţi să coste 10 lei, cel pentru elevi, stidenţi şi pensionari – 5 lei, iar abonamentul pentru întreg sezonul competiţional să fie de 175 lei.

Pentru categoriile de persoane care beneficiază de facilități de reducere a taxelor cu 50%, respectiv  elevi, studenţi, pensionari este necesară prezentarea documentelor care atestă această calitate, respectiv carnetul de elev, legitimație de student, cupon de pensie.

De asemenea, se propune acordarea de gratuitate la toate jocurile pentru persoane cu dizabilități şi copii proveniți din sistemul de protecție socială.

Biletele nu se vând cu loc desemnat, urmând ca cei care le achiziţionează să ocupe orice loc liber în sală. Abonamentele garantează locul obţinut, acesta fiind rezervat. Sumele obținute din încasarea tarifelor propuse se constituie ca venituri proprii ale clubului sportiv și vor fi utilizate pentru activitățile specifice derulate în cadrul acestuia.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud nr.43/25.04.2018 a fost înființat Clubul Sportiv “GLORIA 2018” Bistrița-Năsăud ca instituție publică aflată în subordinea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, care se finanțează atât din venituri proprii cât și din subvenții acordate de la bugetul local.

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]