Vezi ce localităţi au primit bani de la Guvern pentru reparaţii la şcoli, spitale, dispensare, după furtuna de duminică!

Peste 36 de milioane lei au fost alocate de Guvern pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale produse de furtuni, printr-o hotărâre adoptată în ședința de astăzi. Autoritățile locale din 10 județe vor primi suma de 29,816 milioane lei pentru achitarea cheltuielilor urgente necesare pentru realizare de reparații și refaceri pentru grădinițe, școli, muzee, unități spitalicești și alte clădiri și construcții aparținând administrațiilor locale, din care Bistrița-Năsăud primește suma de 1,055 milioane lei.
 „În urma evaluării unei echipe din cadrul Comitetului Județean de Urgență Bistrița-năsăud, sub coordonarea Instituției Prefectului, Consiliul Județean și 14 unități administrativ-teritoriale, cu un număr total de 46 de obiective socio-economice şi culturale vor beneficia – conform Hotărârii de Guvern nr. 673 din 21.09.2017, adoptată în Ședința de Guvern de ieri – de o sumă de 1.055.000 lei, pentru achitarea unor cheltuieli urgente în vederea înlăturării efectelor furtunii din data de 17.09.2017”, precizează Oana Gherman, purtător de cuvânt al Institutiţiei Prefectului.
 
De asemenea, Secretariatul General al Guvernului a alocat suplimentar suma de 4,458 milioane lei,  destinată lucrărilor de reparații și refacere a unor lăcașuri de cult din județele Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin și Hunedoara. Judeţului nostri i-a fosr repartizată suma de 191.500 de lei, pentru refacerea a 8 unităţi de cult.
 

.

Comentarii

25/09/17 09:26
Cititor

Pai vedeti ? AICI trebuie bani... nu la tot felul de culte si biserici, unde permanent se duce cate o baba sau un mosneag... in prag de " calatorie vesnica " si tot felul de popi si/sau pastori imbuibati fel si chip .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]