Vezi ce mesaj l-a emoţionat pe ministrul Ioan Deneş

Noul ministru al Apelor şi Pădurilor , senatorul de Beclean Ioan Deneş a primit un mesaj emoţionant din partea elevilor şi profesorilor de la Colegiul Naţional “Petru Rareş”, liceul unde a fost educat Ioan Deneş.

Iată ce scrie în acest mesaj:

“SUCCES MINISTRULUI APELOR ȘI PĂDURILOR, SUCCES FOSTULUI ELEV AL CNPR BECLEAN, SENATORUL IOAN DENEȘ!

Fiind un om foarte energic, nu ne îndoim de faptul că senatorul Ioan Deneș va fi un ministru eficient. Fostul elev al CNPR Beclean va gestiona cel mai important minister din guvern. Iată de ce!
Apa și pădurea sunt însăși viața. Mulți oameni sunt tentați să vadă atât apa cât și pădurea ca o simplă resursă...nimic mai greșit! Să înțelegem că doar protejând viața vom avea copii fericiți. Suntem obișnuiți să luăm decizii bazate doar pe chestiuni economice. Totuși, după un anumit interval de timp realizăm că am pierdut mai mult decât am câștigat. Să arătăm că știm să prețuim viața, să prețuim râurile și pădurile. Nu putem primi răspuns verbal dar veverițele, cerbii, urșii, păsările și alte viețuitoare ne-ar implora să nu distrugem pădurea dacă ar putea vorbi. Fiecare dintre noi putem face mai mult decât facem în momentul de față. Să arătăm respectul cuvenit apelor și pădurii, să apărăm viața!”

 

Emoţionat, Ioan Deneş răspunde în felul următor:

“ Toate mesajele care mi-au fost trimise în aceste zile, au fost mesaje deosebite și vă mulțumesc pentru ele.Sper să nu vă supărați dacă spun că mesajul trimis din partea CNPR Beclean m-a emoționat într-un mod deosebit,deoarece e din partea Școlii care m-a învățat alături de Părinți să-mi iubesc Țara,să iubesc oamenii din această țară dar mai presus de orice m-au învățat ce-nseamnă corectitudinea,cinstea,omenia într-un cuvânt cum trebuie să mă comport. Mulțumesc pentru gândurile frumoase,iar tot ce-am învățat ca elev al dumneavoastră,voi pune în practică în această mare responsabilitate de Ministru al Apelor Și Pădurilor,pentru a servi interesele cetățenilor acestei țări.

 

 

 

 

Comentarii

29/01/18 09:54
Comentator

Nu stiu zau ce succes va avea, ca nu se pricepe absolut deloc in chestiuni silvice, ape si paduri... avand o cu totul alta competenta ( daca o are insa... el fiind calificat ca dascal... ceea ce n-are nici o legatura una cu alta, ca nuca-n perete... ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]