Vezi ce taxe propune Primăria Bistriţa pentru accesul la telescaunul din Wonderland!

Primăria municipiului Bistriţa a publicat pe site-ul propriu proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale datorate de persoanele fizice şi juridice din municipiul Bistriţa în anul 2018. Unul dintre articole stabileşte taxa de acces la telescaunul din Complexul Sportiv Polivalent Wonderland, potrivit anexei 13.

Astfel, pentru persoanele adulte taxa este de 30 lei/zi şi de 150 lei/6 zile. Pentru tinerii între 15 şi 18 ani inclusiv şi seniori (peste 65 ani), taxa este de 20 lei/zi şi 110 lei/6 zile. Pentru copiii până-n 14 ani, taxa este de 10 lei/zi şi 50 lei/6 zile. Cei care vor dori să schieze în nocturnă, între orele 18-21, vor plăti 20 lei/persoană.

Proiectul prevede şi taxele de intrare la ştrandul Codrişor, care rămân nemodificate, respectiv 3 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari, 6 lei pentru adulţi. Pentru folosirea şezlongului şi a umbrelei este o taxă de câte 4 lei/zi.

Proiectul va fi dezbătut în şedinţa ordinară din noiembrie, orice persoană interesată având posibilitatea de a formula propuneri, sugestii cu valoare de recomandare, în scris, până la data de 30 octombrie pe adresa [email protected]

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]