Vezi de unde poţi cumpăra abonamentele pentru meciurile echipei CSM Bistriţa!

Iubitorii handbalului bistriţean au posibilitatea să-şi achiziţioneze abonamentele pentru sezonul competiţional 2016-2017 la partidele din Liga Naţională de handbal feminin, găzduite de Sala Polivalentă.  Abonamentele pot fi cumpărate de pe site-ul www.biletmaster.ro, la preţul de 175 lei.

         În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele CSM Bistriţa, Adrian Moldovan, a precizat că în ceea ce priveşte biletele pentru partidele de acasă, acestea vor avea un preţ de 10 lei, pentru pensionari şi elevi fiind redus la 5 lei.

         Pentru partida de debut cu Dunărea Brăila, ce se va disputa duminică, 4 septembrie, biletele vor fi puse în vânzare online, dar şi la casa de bilete de la Sala Polivalentă, cel mai probabil de marţea viitoare, în 30 august. Dacă vor mai rămâne tichete, acestea vor putea fi cumpărate probabil şi în ziua meciului.

         Iată link-ul de unde puteţi achiziţiona abonamente pentru meciurile formaţiei CSM Bistriţa:  https://www.biletmaster.ro/ron/SeasonTicket/16CSMB/Abonament-sezon-2016/2017.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]