alp
 

Vezi rezultatele de la proba scrisă a concursului de director/director adjunct!

         Pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean au fost publicate rezultatele înregistrate în urma desfăşurării probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar. Examenul s-a desfăşurat la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa.

         Cel mai mare punctaj a fost obţinut de Varvara Mititean cu 48,75 puncte (din 50 posibile), aceasta candidând pentru funcţia de director la Liceul Teoretic „Solomon Haliţă” Sângeorz Băi.

         Interesant este faptul că Diana Roxana Baba, cadrul didactiv care s-a înscris pentru trei posturi de director/director adjunct,  nu a reuşit să treacă de proba scrisă, obţinând doar 33,75 din minimum de 35 puncte necesare pentru a fi declarată "Admis".   De asemenea, au fost declaraţi "Respins" alţi 5 candidaţi din judeţul nostru. 

Iată rezultatele! 

http://www.isjbn.ro/upimg/Rez%20proba%20scrisa_conc%20dir_2017.PDF 

*** 

Sunt 50 de candidaţi care au fost validaţi pentru acest concurs, fiind depuse 42 dosare pentru director și 14 pentru director adjunct, pentru un număr de 65 funcții vacante. În 13 unități de învățământ există concurență de 2 sau 3 pe un loc, în timp ce  pentru 16 funcții de director și 8 funcții de director adjunct nu s-a încris niciun candidat.

ISJ BN organizează acest concurs pentru funcţia de director/director adjunct în 60 de unităţi de învățământ preuniversitar de stat din județul Bistrița-Năsăud. Este vorba despre 13 unităţi şcolare de pe raza municipiului Bistriţa, Centrul Judeţean de Excelenţă, postul de director adjunct la Şcoala Gimnazială Grigore Silaşi din Beclean, la CN George Coşbuc din Năsăud şi de director „plin” la Liceul Solomon Haliţă din Sângeorz-Băi. Posturi de director/director adjunct sunt vacante şi la 42 şcoli din mediul rural.

Probele de interviu și evaluare a curriculum-ului vitae se vor desfășura în perioada 19 iulie – 31 iulie 2017 în locațiile stabilite de inspectoratul școlar, care vor fi disponibile la sediul și pe site-ul inspectoratului școlar. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]