Viceprimarul Cristian Niculae: În curând, noi camere de supraveghere la Bistriţa

Lucrările de salubrizare pe malurile râului Bistrița au continuat și în săptămana care a trecut.
"Nu mai este mult și Primăria Municipiului Bistrița încheie procesul de salubrizare, care înseamnă desigur un efort financiar de la bugetul local. Fără ajutorul cetățenilor orașului, care trebuie sa dea dovada de responsabilitate și să nu arunce deșeurile decât in locurile care au această destinație, in scurt timp veți observa că toată munca a fost în zadar. De asemenea, rog pe toți cetățenii care observă un comportament necivilizat in vecinătatea lor, să dea dovadă de spirit civic,să acționeze la fața locului și ulterior să informeze autoritățile locale despre aceste fapte. Ne dorim toți un oraș frumos și curat, dar pentru asta efortul trebuie să fie comun. În curând vor fi montate camerele de supraveghere,care sperăm să ne fie de folos în identificarea celor care nu înțeleg că efectele poluării pot fi în timp catastrofale și astfel să îi putem opri din acțiunile lor distrugătoare. Să fim responsabili și civilizați, să arătăm că suntem oameni care își iubesc orașul" este mesajul transmis de viceprimarul Cristian Niculae.

.

Comentarii

11/04/17 09:39
Cititor

As vrea sa aud cum la un "Ga.o.zeri" i s-a taiat macar un deget, daca a fost prins ca arunca gunoaiele inafara locurilor stabilite pentru aceasta . Pe "cio.mar.lanii" nostri nu-i inveti altfel, decat numai cu parul, ori cu "scorbaciul" cu bube folosit la caii bargauanilor , poentru ca majoritatea populatiei a fost invatzata cu porcu si cu vaca-n casa... !
Nu gasesti un curs de apa, o margine de padure, un spatiu verde, un drum public, sa nu gasesti acolo un maldar de gunoaie aruncate aiurea, imprastiate de caInii heberei ori suflate de vant, peste tot... iar printre blocuri, toate tomberoanele date peste cap , in care tzi.g.anii scormonesc in ele si tot gunoiul este ravasit pe langa ELE si NIMENI NU IA NICI O ATITUDINE IMPOTRIVA LOR !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]