Viceprimarul Cristian Niculae: Monitorizăm calitatea şi ritmul lucrărilor de pe str. Colibiţei. Fosta reţea de iluminat public va fi dezafectată

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, susţine, într-un comunicat de presă, că municipalitatea monitorizează permanent lucrările de pe str. Colibiţei, atât ca  stadiu de execuţie, cât şi calitativ.  Acesta a făcut precizări privind reţeaua de iluminat public, care încă nu a fost dezafectată.

         „Ca urmare a preocupării cetățenilor referitoare la lucrările de modernizarea a străzii Colibiței fac precizarea că stâlpii aferenți fostei rețele de iluminat public vor dezafectați astfel încât nu vor afecta traseul trotuarului, așa cum se poate presupune pentru moment. Noua rețea de iluminat public va fi repoziționată pe cealaltă parte a carosabilului astfel încât trotuarul va putea fi folosit în mod corespunzător pe întreaga suprafață.

Îi asigur pe cetățenii municipiului Bistrița că vom continua să monitorizăm îndeaproape calitatea și ritmul în care se desfășoară aceste lucrări astfel încât la finalizarea lor să ne putem bucura cele mai bune condiții atât din perspectiva conducătorii auto cât și a pietonilor”, a transmis viceprimarul Niculae.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]