Viceprimarul Cristian Niculae: Reţea de canalizare şi staţie de epurare, la Slătiniţa, din fonduri europene. Va fi demarată licitaţia pentru reţeaua de apă

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, aduce o veste bună pentru locuitorii din Slătiniţa. Primăria Bistrița a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de realizare a rețelei de canalizare și construirea unei stații de epurare a apelor uzate pentru localitatea componentă Slătinița.

 "Proiectul va fi realizat pe fonduri europene, iar valoarea investiției este de 4,5 milioane lei. Sistemul de canalizare va fi compus din colectoare de canalizare menajeră în lungime de 5.900 m, 3 stații de pompare, cămine de vizitare, cămine de racord, branșamente și stația de epurare. Acest proiect vine în completarea realizării rețelei de alimentare cu apă a localității componente Slătinița pe Masterplanul de Apă și Canal 2, derulat de Consiliul Județean și va rezolva pentru oamenii din Slătinița o problemă stringentă. Alimentarea cu apă a Slătiniței este prioritară și va intra la licitație pentru desemnarea constructorului în primul lot dintre cele 8. Bistrița se dezvoltă frumos și sustenabil pe fonduri europene", a transmis Cristina Niculae, pe pagina sa de facebook..

 

Comentarii

28/04/20 11:16
cititor

Nu zice nimeni ca nu-s oameni si aia si facand parte din Bistrita, trebuie facute toate utilitatile sociale si ptr ei, dar in Unirea, care efectiv este metamorfozata in Bistrita, pe strada Agronomului, cu strada de cand e Bistrita... Bistritza, daca am solicitat sa ne puna si noua apa curenta, canalizare, gaz si iluminat public, EFECTIV NE-AU SPUS CA NUMAI PE BANII NOSTRI DACA DORIM ... si suntem, in acest " minicartier " peste 30 de case la curte ... plus zona de productie " fosta Avicola " cu 6 sau 7 firme de manufacturi particulare ( sticla, cartoane, cabluri electrice, mobila, prelucrari metalice ... etc. )LOC UNDE SUNTEM VIZITATI DOAR IN CAMPANIILE ELECTORALE .
lA FIECARE CAMPANIE, DE DUPA REVOLUTIE INCOACE, TOTI SI CEI DE STANGA SI DE DREAPTA NE0AU PROMIS CA NE INTRODUC IN MASTERPLANUL Bistritei ... si de atunci... suntem amanati ca ... " LA ANUL " ... ( si la multi ani ) .
Asta-i municipalitatea pe care am avut-o pana cuma si pe care o avem , dar probabil ca nelocuind aici nici un " smardoi " din asta, NOI NU PREZENTAM NICI O IMPORTANTZA MUNICIPALA !
Bine ar fi sa initiem un Referendum si toata Unirea sa treaca in subordinea comunei Livezile, ca mult mai bine si mult mai respectati am fi decat asa in aceasta " localitate componenta " cum o numesc ei si negrijata permanent .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5