( Video) Bârgăuancă hotărâtă. Angi l-a cerut de bărbat pe chef Scărlătescu: Uite, am inelul! Vezi răspunsul vedetei !

sursa http://a1.ro/

Imediat după jurizarea unei farfurii inedite, a unui platou pescăresc, simpaticul bucătar are parte de un moment cu totul și cu totul neprevăzut: în spatele ușilor se află o ardeleancă dintr-o bucată, cu vorbele la ea, care îl cere în căsătorie pe burlacul din juriu imediat ce intră în platou.
Trecută prin multe în viață, frumoasă, la 41 de ani, de loc fin Prundu Bârgăului, Angi care locuiește în Spania, e decisă să-l ia de soț pe chef Scărlătescu. O adevărată apariție, Angi reușește să îi cucerească pe cei trei jurați. Femeia mărturisește că are două scopuri clare: să ia cuțitul, dar, cel mai important, să se mărite cu chef Scărlătescu.
„Lui îi place să gătească, mie îmi place să gătesc!”, a recunoscut frumoasa Angi. Un pește cu mujdei care nu i-a displăcut „domnucului” Scărlătescu, deși ardeleanca noastră a uitat să pună sare în mămăligă, semn clar că nu e măritată!
Așa că focoasa brunetă nu stă pe gânduri și face cererea în platou, ba chiar îi va pune pe masă un inel, încurajată de glumele chefilor Dumitrescu și Bontea, care de câțiva ani buni tot încearcă să-l însoare pe colegul lor.
Angela Cobuț l-a asigurat pe burlacul Scărlătescu că au unde sta în Spania, unde are o casă cu pereți de sticlă. Vedeta a spus că se mai gândeşte.
Se lasă oare cu o nuntă?

test2

Comentarii

14/03/17 14:31

Frumoasa angi dar mai are de tras pana sa ajunga la nivelul lu chef scarlatescu , mai ales sa il ceara de barbat , foarte amuzanta situatia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]