( Video) Cristian Pomohaci, alături de consăteni, la Primăvara rebrişoreană

Primăria comunei Rebrişoara a organizat, timp de două zile, cea de-a 45-a ediţie a serbării „Primăvara rebrişoreană”. Evenimentul a debutat sâmbătă cu primirea Ansamblului „Mărunţica” din comuna Pietrosu, Republica Moldova, artiştii din comuna de pe Valea Someşului având un parteneriat în cadrul căreia anul trecut au trecut şi ei Prutul.
La Căminul Cultural, în cadrul unui simpozion, a fost cinstit prof. univ. dr. Dumitru Acu, preşedintele Astra România. Manifestările la scena în aer liber au debutat cu o seară pentru tineret.
Duminică, în cadrul Paradei portului popular au fost admirate frumoasele costume ale invitaţilor, dar şi ale sătenilor.
Evenimentul a fost deschis de primarul comunei, Viorel Clapău, alături de vicperimarul Nicu Moldovan, printre invitaţi remarcându-se senatorul Ioan Deneş, deputatul Robert Sighiartău şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Vasile Puica. Capul de afiş a fost părintele Cristian Pomohaci, Cetăţean de Onoare al comunei natale, care a fost aplaudat la scenă deschisă de rebrişorenii prezenţi în număr mare la eveniment. Între cei care au adus voia bună s-au numărat şi Adriana şi Mariana Anghel, Suzana şi Daciana Vlad, Oana Matei, Cristina Bugnar, Bogdan Berbecar, Ansamblul „Mărunţica” din Republica Moldova, alături de ansamblurile „Izvoraşul” din Rebrişoara şi cel din Feldru şi de Fanfara din Telciu.
Au fost două zile de sărbătoare, în cadrul cărora rebrişorenii au avut pregătite evenimente deosebite.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]