( Video) Demy, condus pe ultimul drum cu muzică. Sute de oameni şi-au luat rămas bun de la tânărul din Rebrişoara. Înmormântarea, transmisă în direct

Demestrius Bădiţă, tânărul de 19 ani din Rebrişoara, mort în urma accidentului de pe Valea Podului, din Năsăud, în timp ce încerca să meargă cu maşina pe un drum de pământ, ce a trecut la cele veşnice, la Spitalul Judeţean, la Terapie intensivă,a fost condus azi pe ultimul drum. Înmormântarea a fost transmisă live pe facebook de Biserica Penticostala "Betel" Rebrisoara.
Muzica de fanfară dar şi la orgă şi cuvintele pastorilor l-au însoţit, alături de lacrimile familiei, pe tânăr, pe ultimul drum. Slujba a avut loc în biserica penticostală, iar apoi cortegiul s-a îndreptat spre cimitir. Bunul Dumnezeu să-i dea odihna veşnică.
....................
În prima seară de priveghi printre cei care au rostit un cuvânt a fost şi Emil Iugan, manager MIS Grup. „Am cunoscut familie şi mi-au fost dragi că am văzut cum cresc unul câte unul aceşti copii frumoşi. Am luat legătura cu un doctor la Bistriţa şi mi-a spus că nu au şanse. Se spune că să nu fie nimeni în inima familiei, a tatălui şi a mamei. Să fie cineva în inima lor şi cel care trebuie să rămână e Isus Hristos. Se spune că e mai importantă ziua morţii decât a naşterii, pentru că mergem spre mântuire. Acest copil merge spre înviere. Să aveţi nădejdea că vă veţi întâlni cu copilul drag” a fost mesajul transmis de Emil Iugan, prezent la priveghi.
Tânărul se afla în febra examenelor de bacalaureat, fiind proaspăt absolvent al Colegiului Economic Năsăud, un copil extraordinar ce nu supăra niciodată pe nimeni, după cum spun colegii şi profesorii.
Acesta a fost găsit în maşina răsturnată pe dealurile Năsăudului, în stop cardio-respirator, doctorii reuşind, în urma resuscitării, să-i redea pulsul, însă tânărul nu şi-a mai revenit din comă. Demy se află în autoturism împreună cu prietena lui, elevă în cls. a IX-a la Liceul Sportiv din Bistriţa.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]