( Video) Felicitări, Sângeorz Băi ! Tanti Cătălina și ciolanul fermecat la Chefi la cuţite!

Tanti Cătălina, tanti Cătălina, cum să vii cu așa ceva la noi? Păi matale nu știi câte mai au chefii noștri de gustat?? Cum să le dai de mâncare, așa, pe săturate?
A fost, cităm din Sorin Bontea, dezmăț culinar în platoul ”Chefi la cuțite”. Doamna Cătălina Niculai din Sângeorz Băi a servit arome pe pâine, le-a asezonat cu niște tuiculiță și i-a cucerit iremediabil pe chefi.
Dumitrescu a încercat o glumă, asta în timp ce Scărlătescu se chinuia să-i ia din față farfuria cu varză cu ciolan: ”Doamnă, noi aici mâncăm fois gras, tartar de somon și dumneavoastră veniți cu varză?”
- ”Ei, dacă nu v-o plăcut mâncarea, asta e!”.
Bineînţeles că a impresionat şi a luat toate cele 3 cuţite, de la chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu, trecând în etapa următoare.
Ei bine, cu un gust ca la mama acasă, acasă în Sângeorz și cu trei cuțite de la cei trei chefi, doamna Cătălina și-a atras admirația întregii echipe de la ”Chefi la cuțite”, care a mâncat până la ultima îmbucătură. Mai are rost să întrebăm în ce echipă ar merge? Scărlătescule, să nu te îngrași la loc, zicem!
Tot azi, Ioan Larionesei gătește bulz autentic, de la mama lui şi obţine şi el 3 cuţite.
Felicitări pentru modul frumos în care aţi prezentat oraşul staţiune şi tradiţiile de pe valea Someşului la cel mai audiat show culinar din ţară, la Antena 1 !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]