( Video) Judeţul e fruncea ! Bistriţencele noastre, alese din prima în echipele Chefi la cuțite. Angela, la soţul Scărlătescu, Nina, la Dumitrescu

Nina Rodovica Rus, manager la Păstrăvăria Romuli, și Angela Cobuţ, din Prundu Bârgăului, stabilită în Spania au trecut de probele din Bootcamp, iar chefii Dumitrescu și Scărlătescu le-au ales din prima în echipele lor dintre sute de concurenţi.
Prima probă a fost să „se frece brânza”, adică o cremă de brânză, care le-a ieşit bine bistriţencelor, a doua probă un mic dejun. Angela a venit pregătită, fiind una dintre cele mai glumeţe concurente, dar şi cu idei inovatoare, iar Nina, în portul popular, a impresionat şefii prin hărnicie şi farfuriile frumoase. După aceste probe ele sunt, fără probleme, în echipele chefilor şi le vom vedea, de acum, mai multe ediţii în cel mai urmărit show culinar din România - Chefi La Cutite . Dumitrescu e convins că Nina îi va duce echipa departe, în timp ce Scărlătescu nu avea cum să nu îşi aleagă "soţia" Angela, iar aceasta a zis: oare cum va trebui să îi zic acasă? Chef, veniţi în pat !".
"Lacrimi ... dar sunt de bucurie,visul oricărui bucătar...tunica" a postat Nina Rus pe facebook.
Angela a propus şi Mannequin Challenge, provocarea în care toți din platou trebuie să stea nemișcați în timp ce sunt filmați.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]