( Video) Managerul unui renumit lanţ de magazine din judeţ, la Chefi la Cuţite. Dragoș Hârjoabă, gestionar de Fond de Vânătoare la Valea Mare, a adus în fața chefilor cel mai spectaculos preparat: O labă de urs!

Dragoș Hârjoabă, gestionar al Fondului de Vânătoare nr. 15, Valea Mare, Bistrița-Năsăud, managerul lanţului de magazine Punct din judeţ, la Chefi la cuţite.
"Stăteam la -14 grade, câte șapte ore!" Dragoș Hârjoabă e pasionat de vânătoare și aduce în fața chefilor cel mai spectaculos preparat: O labă de urs!
Dragoș Hârjoabă are 38 de ani, e administrator de firmă și are o mare pasiune. Nu, nu este bucătăria, care trece de data aceasta pe locul doi, lăsând la loc de cinste vănătoarea.
Concurentul își începe povestea prin a spune că a trecut prin multe. A avut parte de o experiență nu tocmai plăcută, un urs a sărit pe el, moment în care și-a văzut moartea cu ochii. A stat ore în șir în frig, iar cel mai râvnit exemplar a fost un porc mistreț, pe care l-a "pândit" vreme de câteva luni bune.
"Stăteam la -14 grade, câte șapte ore! Nu conta! Până la urmă l-am prins!", povestește Dragoș. Dar care e legătura cu bucătăria? Ei bine, abia acum începe partea și mai interesantă.
Omul aduce la bancul de lucru o labă de urs pe care le-a gătit-o chefilor. Imediat ce au ridicat cloșurile, cei trei n-au reușit să identifice preparatul. "Bine că am zmeură în farfurie, că mai departe nu știu ce e", exclamă Bontea.
Când Dragoș a intrat în platou, s-a făcut lumină: labă de urs!!! Şi a luat 3 cuţite. La rândul lui a dăruit 3 cuţite de vânătoare şefilor cu mesaje pentru fiecare. Dumitrescu- ”Cuțit de despicat firul în patru”. Bontea - ”Succesul în bucătărie e ca în pat. Ori dai totul din tine, ori angajezi pe altul”. Scărlătescu - ”Gătitul e o artă, ca sexul. Dacă pui limba, nu poate da greș”.
Poveste de viaţă: Dragoş Hârjoabă, actorul, dreptul şi magazinele aici: http://www.rasunetul.ro/poveste-de-viata-dragos-harjoaba-actorul-dreptul...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]