( Video) Merg mai departe bârgăuancele la Chefi la cuţite ? Nu înţeleg cum s-a întâmplat

Seara de marți a fost una în care emoțiile și tensiunea au atins cote maxime la show-ul “Chefi la cuțite”. Concurenții au avut parte de o provocare de zile mari! De data aceasta au fost nevoiți să gătească peşte !
"Nu mai știu cum să mă bucur". Victorie de răsunet pentru Chef Dumitrescu, atunci când nimeni nu mai credea: "Nu înţeleg cum s-a întâmplat. De la zero farfurii, să ai cinci deodată"
După patru lupte eşuate, a venit şi vremea echipei albastre. Echipa lui Bontea a câştigat cel de-al cincilea battle cu cinci farfurii. Când nimeni nu mai spera, albastrul a explodat pe bandă.
"Pentru ei este şocant pentru că nu mai ştiu cum să mă bucur, după patru battle-uri pierdute. Realizez târziu că alea sunt farfuriile mele. Efectiv nu înţeleg cum s-a întâmplat.
De la zero farfurii, săi ai cinci farfurii deodată. Am muncit pentru farfuria asta o grămadă astăzi şi mă bucur că am reuşit să câştigăm", mărturiseşte chef Dumitrescu. Bărgăuanca Elena Rus din echipa lui Florin Dumitrescu a rămas în competiţie.
După momentele tensionate de dinainte de terminarea probei, Mihai Chelaru a răbufinit într-un mod violent, care i-a speriat pe colegii de echipă.
Nervos, concurentul a aruncat tot ce se afla pe bancul de gătit pe jos: "Pui viața oamenilor în pericol? Putea să ne ardă. Era o oală cu apă clocotită, o tigaie cu ulei încins", a spun bârgăuanca Ștefania Manea ce face parte din aceeaşi echipă.
După un duel dezastruos și nişte preparate care nu s-au ridicat la aşteptările chefilor, echipa galbenă a rămas fără un membru. Dar nu fără bârgăuanca Ștefania Manea, ci fără blonda Antoanela Alexander, care a fost eliminată, după ce preparatul ei cu ou şi sparanghel nu i-a impresionat pe cei trei: "Oricum nu mai puteam să rezist la o așa presiune! Mă bucur că am terminat".

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]