( Video) Mii de spectatori, cu Andra la Maieru. Un show unic pe Valea Someşului ! Primul concert într-o comună al vedetei !

Mii de spectatori sunt la această oră la concertul Andra de la Maieru. Un show unic pe Valea Someşului pregatit de către Primăria Comunei Maieru. Este primul concert într-o comună al vedetei ! Cea mai în vogă artistă pop a momentului a fost atât de bine primită la Maieru încât a declarat că este mult mai frumos decât pe scene din oraşe mari ale ţării.
.....................
Aşa cum afirma primarul Vasile Borş, pentru un eveniment de o asemenea ţinută, care nu este organizat anual, au fost invitate formaţii şi artişti de marcă, atât pentru cântecul patriotic, cât şi muzică uşoară. Este vorba despre Corala „Armonia” din Constanţa, Ansamblul „Cununa Someşană” Maieru - coregraf Adi Salvan, Nicolae Cioanca, Mirela Petrus, Sava Negrean Brudascu şi Andra.
Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100. Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima să interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop în calitate de invitată, interpretând piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You. În octombrie 2013, șlagărul Andrei, „K. la Meteo” în colaborare cu What's Up, a fost nominalizat la categoria „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards.[9] Andra a scos noi hit-uri în aprilie, 2013 "Inevitabil va fi bine", în decembrie 2013 "Atâta timp cât mă iubești!" cu Marius Moga, în februarie 2014 cu Vunk "Numai la doi", în iulie 2014, cu Liviu Teodorescu "Așa e dragostea", în ianuarie 2015, cu Shift "Avioane de hârtie", în aprilie 2015, cu Proconsul și Ștefan Bănică "Aici cu mine", în mai 2015 "Falava", în iunie 2015, "Nebuni în noapte", în august 2015, "Niciodată nu spune niciodată", în februarie 2016, "Iubirea schimbă tot" și cel mai recent single, cu David Bisbal, "Without You", care a reușit să adune în 9 zile de la lansare peste 13 milioane de vizualizări.
Până în prezent artista a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară cât și în străinătate, vânzându-se în peste 500.000 de copii. Este căsătorită cu Măruţă de la Pro Tv şi are 2 copii. Este în juriu la Românii au talent!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]