( Video) Numele ei a devenit brand, iar acum e boboc la Universitate în Anglia. Emoţiile bistriţencei la prima întâlnire cu campusul

Ştiam că este o tânără ce învaţă foarte bine încă din vremea liceului, unde a avut note foarte mari. A urmat bacalaureatul, unde a avut media 9,9, după ce a obţinut 9,8 la limba şi literatura română, 10 la matematică şi 9,9 la anatomie. Absolventă a Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” tânăra îşi va continua studiile în străinătate.
Romana, fiica Gabrielei Montoiu, cea care dă numele renumitei mărci de eşarfe şi care este şi designerul acestora, a trăit azi primele emoţii în Anglia la Nottingham Trent University.
Întâlnirea cu campusul universitar. Alături de ea, ca de fiecare dată în viaţă, mama.
"Am ajuns şi la momentul acesta...fericire cu lacrimi! Romana, studentă în anul l! Arhitectura este marea ei dragoste. Energii bune şi nobile pentru studenții români de pretutindeni" spune Gabriela Montoiu.
Felicitări, Romana!
Ne mândrim cu asemenea tineri !

Aflată în orașul Nottingham, în inima Angliei, la mai puțin de 2 ore de Londra, Nottingham Trent University este una dintre cele mai mari și populare universități din Marea Britanie. Pentru cei din Marea Britanie și nu numai, orașul Nottingham rămâne legat de numele legendarului Robin Hood. Este renumit pentru bogăția culturală și stilul de viață nu foarte scump, fiind la îndemâna studenților.
Descriere
Nottingham Trent University se mândrește cu amfiteatrele moderne, echipate cu monitoare cu plasmă și o capacitate de peste 300 de locuri. S-a investit recent uriașa sumă de £ 4.2 milioane în modernizarea bibliotecii universității, făcând din aceasta un loc extrem de primitor și punând peste 300 de computere la dispoziția studenților.
Universitatea oferă o gamă foarte largă de cursuri, iar obiectivul principal al instituției este acela de a facilita studenților săi cea mai valoroasă experiență universitară posibilă. Un procent de 91% dintre absolvenți recomandă cu încredere această universitate, care a reușit anul trecut să atragă peste 35.000 de aplicații din întreaga lume.
Universitatea este de asemenea renumită pentru rata mare de angajare a studenților, care se mândresc să fie parte din companii precum Rolls Royce sau Boots UK; de asemenea, o mare parte dintre ei aleg să rămână să lucreze chiar în cadrul universității.

Interesant este faptul că majoritatea cursurilor sunt ținute într-un mediu care simulează atmosfera în care absolvenții urmează să lucreze. De exemplu, cursurile de drept sunt ținute într-o sală de judecată, cele de jurnalism într-un centru de broadcasting și jurnalism, cele de media într-un studio TV special amenajat, iar studenții de la Criminologie sau Forensic Sciences au ocazia să investigheze anumite scene de crimă care imită situații reale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5