( Video) Nuntă mare la Coşbuc. S-a însurat viceprimarul ! Vezi cine a însoţit mirii pe acest drum !

Nuntă mare pe Valea Sălăuţei. Mire, viceprimarul din Coşbuc, Alin Demian, care împreună cu aleasa inimii sale, Ioana Zinveliu, şi-au încununat povestea de dragoste. După ce anul trecut aceştia au spus Da în faţa primarului din Coşbuc, Ioan Pavelea, împreună cu care mirele face echipă administrativă la primărie, acum a fost slujba religioasă şi petrecerea dd nuntă.
Prieteni, rude, oficialităţi au petrecut alături de cei doi, într-o atmosferă de vis, aşa cum frumoasă le-a fost şi povestea de dragoste a celor doi. Naşi sunt președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan, și șoția lui Oana, care le vor fi alături de acum pe drumul vieţii.
La evenimentul care a avut loc la pensiunea Sălăuţa din Telciu au participat peste 700 de persoane, printre care au onorat cu prezenţa preşedintele Consiliului Judeţean - Radu Moldovan, deputatul Daniel Suciu, primarii din Beclean Nicolae Moldovan, Romuli – Ioan Moniţa, Măgura Ilvei – Valer Avram ş.a. Petrecerea a fost întreţinută de Mirela Petruş alături de ansamblul Someşana din Năsăud.
Urăm celor doi casă de piatră, o viaţă frumoasă, multă înţelegere şi bucurii.
......................................
Dragobetele a adus în viaţa viceprimarului un cadou inedit, Oana Maria, micuţul îngeraş. Urăm tinerei familii, împlinită prin venirea pe lume a unui boboc, mulţi ani cu sănătate şi bucurii!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]