( Video) Nuntă mare ! Senatorul Ioan Simionca şi-a măritat fata. Nume din folclor şi politică, la eveniment !

foto facebook

Momente emoţionante în familia senatorului Ioan Simionca care a fost, pentru a doua oară, socru mic. După ce acum trei ani şi-a căsătorit fiica cea mare, pe Nely, anul acesta se bucură pentru a doua oară de postura de a-şi vedea fiica condusă la altar. Starea civilă a avut loc, cu o săptămână înainte, la Palatul Culturii, acolo unde Bianca Simionca a hotărât să spună „da” alesului inimii ei, Gabriel Adrian Mureşan. Atât mirii, cât şi părinţii, naşii şi întreaga nuntă au fost în portul popular, atât de drag familiei senatorului, care a pus bazele Ansamblului „Balada”, acolo unde au activat şi cele două fete ale lui, dus acum mai departe de soţia Fica.

În acest week-end a fost petrecerea de nuntă. Printre invitaţii de la cel mai nou local s-au numărat nume sonore ale politicii dintre care europarlamentarul Norica Nicolai, ministrul Apelor şi Pădurilor – senatorul Ioan Deneş, liderul Grupului ALDE din Senat - senatorul Ionuţ Sibinescu, vicepreşedintele CJ – Ioan Ţintean, secretarul de stat Sorin Roşu Mareş, consilierii judeţeni Mirela Cârcu şi Constantin Braşoveanu, Dorin Popescu, dar şi din cultură, Dorel Cosma – managerul Palatului Culturii, Nicolae Gălăţan - fost director al Centrului Judeţean pentru Cultură, dar şi actualul-Gavril Ţărmure, managerul Centrului Cultural Sângeorz Băi – Florin Hodoroga, dar şi o serie de artişti.

Cei peste 500 nuntaşi au fost distraţi de ceteraşii de la Gherla, alături de artista Oana Bozga Pintea şi de profesorul Viorel Simionca de la Şcoala Populară de Arte. Printre surprize au fost jocurile tradiţionale în care s-au prins nu doar mirii, ci întreaga nuntă, alături de ansamblurile „Balada” din Bistriţa, „Mărţişorul” din Cluj şi „Florile Bucovinei” din Rădăuţi, dar şi Flori Dumitrene sau Ionuț Jarda, staroste fiind Dan Hedeșiu.

Bianca este absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, Secţia Coregrafie şi lucrează la Centrul Judeţean pentru Cultură, iar Gabriel a studiat la Facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj, este de loc din Gherla, şi este manager Relaţii clienţi la o bancă din Cluj.
Cei doi miri s-au cunoscut la Ansamblul folcloric studenţesc „Mărţişorul”.
Cotidianul „Răsunetul” urează mirilor „Casă de piatră”, cu sănătate şi bucurii!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]