( Video) Peste 500 de sângeorzeni au petrecut în premieră la Balul pensionarilor. Primarul Traian Ogâgău: O zi de neuitat cu seniorii noştri

Momente deosebite pentru seniorii din Sângeorz Băi, care au petrecut clipe desoebite la prima ediţie a Balului pensionarilor. Primarul Traian Ogâgău împreună cu echipa administrativă a oraşului-staţiune a invitat peste 500 de seniori la evenimentul ce a avut loc la Mega Park. „Am dorit să fim alături de cei care au lucrat o viaţă în folosul comunităţii ajungând la mult aşteptata pensie şi în alt mod decât cel pur administrativ. Din respect pentru vârsta a treia am organizat această primă ediţie a Balului pensionarilor. Mi se pare un lucru firesc, iar aceste acţiuni fac parte din acea stare de normalitate de care tot vorbim. Aşa uneşti oameni, aşa o comunitate devine mai responsabilă, aşa capătă încredere în ei înşişi. Împreună suntem mai frumoşi, căci frumuseţea vine din interior. A fost o zi de neuitat împreună cu seniorii noştri”, ne-a declarat primarul Traian Ogâgău.
Şi pentru că vorbim de adevărate modele pentru societatea de azi, bunicii noştri şi-au scos costumele populare din lada de zestre arătându-le nepoţilor frumuseţea acestora. Fotografia surprinsă acum este o replică a unei imagini de la începutul secolului XX, când la fel sângeorzenii petreceau la început de an împreună.
Cântecul şi voia bună au fost aduse de un senior al muzicii populare bistriţene, Petre Petruse, alături de orchestra Casei de Cultură Sângeorz Băi.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]