( Video) Prefectul Ovidiu Frenţ şi preşedintele Radu Moldovan, în mijlocul oamenilor ameninţaţi de ape

Prefectul Ovidiu Frenţ şi preşedintele Radu Moldovan s-au aflat azi în mijlocul oamenilor ameninţaţi de ape.
Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud anunţă că potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, astăzi și mâine trebuie să ne așteptăm la creșteri de debite și niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de atenție și ale cotelor de inundație, precum și la creșteri artificiale de niveluri cu posibile efecte de inundații locale pe unele sectoare de râu, datorită influenței formațiunilor de gheață.
Vizate sunt mai multe râuri din nordul țării, printre care și Someșul Mare și afluenții săi. Atenționarea a intrat în vigoare ieri după-masă și expiră mâine la ora 16:00.Gheața și ploile deja au cauzat pagube începând de ieri în mai multe comune din județ. Se pare că situația a continuat să se înrăutățească în cursul zilei de astăzi.
Pe tot parcursul nopţii, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a monitorizat situaţia operativă de pe toate cursurile de apă din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prin preşedinte - Ovidiu Frenţ prefectul judeţului, Emil Radu Moldovan preşedintele Consiliului Judeţean şi conducerea ISU Bistriţa monitorizează situaţia operativă din localităţile Şanţ, Valea Mare, Maieru, Anieş, Rebra şi alte locaţii din judeţ unde s-au format zăpoare ce ameninţă comunităţile respective şi va aloca toate resursele disponibile pentru sprijinirea populaţiei.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]