alp
 

( Video) Profa de yoga din Bistriţa i-a cucerit pe toți la Chefi la cuţite ! O poveste de viață emoționantă, dar un zâmbet de milioane! „Pentru că io îs o țâră mai domnoasă”

Este profesoară de yoga și a venit tocmai din Spania, la fel ca Angi Cobuţ sezonul trecut, din Prundu Bârgăului, ca să își încerce nocorul cu un preparat propriu!
A lucrat ca ospătar și apoi a ales bucătăria. Când fiul său a apărut în viață și medicii i-au zis că are autism, concurenta a decis să își îndrepte toată atenția asupra acestuia.
„Eu sunt cea care e permanent acolo. Am simțit încă de când avea nouă luni că puiul meu nu e în regulă”
Plină de speranță că totul o să fie bine, Anca Pintican a venit acum să își încerce norocul la „Chefi la cuțite”.
A venit la emisiune cu o rețetă de cartofi turcești cu burger vegetal.
Scărlătescu a întrebat-o de ce nu vorbește ca cei de la ea din Bistrița, iar răspunsul a fost unul pe măsură: „Pentru că io îs o țâră mai domnoasă”
Și până la urmă a venit și verdictul: cu trei cuțite, concurenta merge mai departe în competiție!

Chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întrec în arena culinară încă o dată, în noua ediție a emisiunii ,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1. Competiția este mai mare ca niciodată, căci fiecare a câștigat până acum un sezon, iar noua miza pusă în joc va trebui să fie cucerită printr-o strategie bine pusă la punct, cu ajutorul celor mai talentați concurenți. Totuși, până a ajunge la momentul în care se stabilesc echipele, simpaticii bucătari au parte de surprize la cel mai savuros moment al preselecțiilor: jurizarea pe nevăzute.
Primele filmări ale show-ului au adus deja în fața juraților personaje interesante și preparate inedite, ce au dat naștere celor mai spumoase reacții din partea chefilor. Zâmbete, ironii, contraziceri ,,la cuțite”, dar și verdicte oferite direct cu picioarele de pe masa de jurizare, toate fac parte din spectacolul primei etape a emisiunii. Bontea și Dumitrescu au dezvăluit că există o varietate de preparate light, vegane, sau gătite într-un mod cât mai natural, căci transformarea spectaculoasă a lui Cătălin Scărlătescu i-a inspirat pe participanți, care au echilibrat mai bine ca niciodată balanța între savoare și sănătate.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]