( Video) S-a încheiat ! Dosarul lui Pomohaci, clasat de procurori. Mesaj de la artist

Dosarul în care părintele Cristian Pomohaci a fost cercetat de Parchetul General pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor de 17 ani a fost clasat de procurori. În tot acest timp artistul şi preotul originar din Rebrişoara, a ajuns, la Mitropolia Ardealului, unde s-a judecat apelul la excluderea sa din biserică. „Pomohaci, biografia neoficială a unui personaj-fenomen șocant” este cartea lui Dan Silviu-Boerescu care a apărut în acele zile şi s-a vândut ca pîinea caldă, după cum şi televiziunile au făcut rating atunci pe acest subiect, cu fel şi fel de personaje. însă azi nu au mai spus nimic.
Cristian Pomohaci a pierdut în tot acest timp multe spectacole, fiind aeclus de pe afiş inclusiv la Târgul Mare al Bistriţei. După problemele apărute, organizatorii au decis să îl retragă de pe lista de invitaţi. În schimb, primari din ţară l-au chemat şi mii de oameni l-au aplaudat, la scenă deschisă, pentru cântecele din Ţara Năsăudului, iar credincioşi lui i-au rămas apropiaţi. Preoţi apropiaţi ne-au declarat că nedovedindu-se vinovăţia ar trebui să îi fie redată din nou parohia.
Cristian Pomohaci a transmis un mesaj celor care se întrebau cum poţi să fii şi cîntăreţ de folclor şi să slujeşti şi la sf. altar. Cântecul şi rugăciunea este videoclipul lansat de curând pe canalul de youtube împreună cu orchestra Lăutarii din Chişinău şi maestrul Botgros,.
„Doamne, Doamne când m-oi duce/ Aş vrea să-mi scrie pe cruce/ În loc de când m-am născut/ Câţi oameni m-or cunoscut/ În loc de când am murit/ Câţi oameni am veselit/ C-o fost mic ori c-o fost mare/ Am cântat la fiecare/ Lasă Doamne când m-oi duce/ Să scrie ce vreau pe cruce/ Că mi-o fi mai de folos/ S-afle lumea cine-am fost/ Din fundu pământului/ Ori din naltul cerului/ Ori din cer ori din pământ/ Lasă-mă Doamne să cânt/ Te-aş ruga să-mi laşi minunea/ Cântecul şi rugăciunea/ Eu am fost şi popa lor/ Tot eu le-am cântat de dor/De-o trebuit m-am rugat/ Şi de-o fost loc am cântat/Cred Doamne c-am făcut bine/ C-un cântec şi-o rugăciune”, este mesajul transmis de părintele Pomohaci publicului larg.
Între timp Cristian Pomohaci a fost prezent atât la Bistriţa ( în concerte private) cât şi pe scena casei de Cultură Năsăud, dar mai ales în ţară.

Comentarii

06/02/19 00:09
PISCU ELENA MARIA

Felicitari,dar nu uitati caregistrul ca tenor va prinde mai bine ca tenor;nu transmiteti atata durere.Zilele trecute am ascultat pe youtube un cantec al IleneiSararoiu:Ti-o parea puiule bine.Era chiar ziua onomastica ad-lui Simeon(pUIU) SI A D-NA Ana-parintii parintelui Cristian Pomohaci.Si m-am gandit cu aceasta ocazie si cu apropierea zilei de 24februarie-Dragobetele la romani sa-i daruies aceasta melodie frumoasa.'Ti-o parea Puiule bine.Ca nu mai vorbesti cu mine mai,mai.Tu cu mine cand vorbeai mai,mai.Numai suparat erai,mai,mai.Si vorbeai tot dusmaneste ca sa numai trag nadejde mai,mai.Eu nadejde numai trag mai,mai,dar nici sila nuti mai fac mai,mai.Tot aizis Puiule in sat cape mine mai lasat mai,mai.Ma Puiule n-ai zis bine,mai,maiCa eu te-am lasat pe tine mai ,mai"

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]