( Video) Un bistriţean face echipă cu celebra Delia

Delia a lansat o piesă nouă chiar înainte de mult-aşteptatele concerte Acadelia de la Sala Palatului. Acadelia a fost cel mai aşteptat show al Deliei de la Sala Palatului, c e a conținut suficiente urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr, astfel încât acadelele să devină o experienţă memorabilă. Chiar înainte de seria spectacolelor Acadelia, artista a lansat şi o piesă nouă, compusă de ea, care se încadrează în acelaşi concept: „ACADELE”.
La filmările clipului „ACADELE” s-a folosit o jumătate de tonă de zahăr din care s-a construit o piscină din zahăr, plină cu bile multicolore. Pe lângă cele 500 de kg de zahăr, s-au mai utilizat încă 10 kg de bomboane m&m, 15 kg marshmellows, 20 kg bomboane, 30 kg tort, 100 cupcakes, 150 acadele.
Clipul piesei „Acadele” este doar un scurt preview din ceea se va întâmpla la spectacolele din luna noiembrie de la Sala Palatului. Așadar, pentru cei care doresc să vadă un show dulce și colorat, Acadelia este cea mai potrivită alegere.
Delia a cântat la show-ul de la Sala Palatului în premieră piesa „ACADELE”, pe care a compus-o încă de când a dat titlul acestui show, însă aceasta nu a fost singura premieră: interpretarea piesei „Cine m-a facut om mare”, la care Delia ține foarte mult și pe care a compus-o în întregime (muzică și versuri), a fost un moment cu totul și cu totul special. Acadelia este mai mult decât un regat al dulciurilor și al culorilor, un show pentru întreaga familie, presărat cu surprize, emoții puternice, capabile să creeze momente memorabile.
Şi din acest show a făcut parte şi bistriţeanul nostru, Marius Moldovan, prezent şi în clip. Absolvent al Liceului de Arte Corneliu Baba Bistriţa, Marius este cunoscut de noi de pe vremea când era dansator la Clubul de dans sportiv Floris. A urmat UNATC I.L. Caragiale București şi este dansator, actor, model la MRA Casting Agency. L-am văzut în evenimente mari pe scenă alături de nume sonore, inclusiv la Opera Națională București, la "Românii au talent", dar şi în cataloage de modă a unor lanţuri mari de magazine, cum este Carrefour. Şi mai e ceva: iubitul celei mai râvnite burlăciţe Flavia, de la “Neatza”- Antena 1! Felicitări Marius !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]