( Video) Vedete la Colibiţa ! Au făcut un nou clip, însă nimeni nu pomeneşte de judeţ ! Anul trecut, o altă artistă confundase Colibiţa cu Maramureşul !

Pentru a sărbători cei 20 de ani în muzică românească au decis să relanseze unul din hit-urile trupei. Astfel, piesa "La tine aș vrea să vin", lansată în urmă cu 15 ani, are parte de o interpretare nouă. Piesa este una de dragoste, în stilul inconfundabil al formației Bere Gratis, și alături de Lora are parte și de un nou videoclip filmat în Cetatea Alba Iulia Carolina, dar şi la noi, la Colibiţa. Însă nicăieri nu se vorbeşte de Colibiţa. Toată presa centrală scrie doar de cetatea de la Alba.
"Las asta aici pentru cine mai crede în iubire", a scris Lora pe pagina sa de Facebook. "La tine as vrea sa vin, dupa 15 ani, intr-o noua interpretare. Dati mai departe, sa ajunga unde va e dor!", au scris băieții de la Bere Gratis pe pagina lor de Facebook.

Bistriţenii s-au lăudat anul trecut cu faptul că una dintre artistele ţării şi-a filmat videoclipul la Colibiţa. Nicăieri nu apare însă menţionat în videoclip faptul că acesta a fost filmat în judeţul nostru, mai mult artista habar nu are unde s-au realizat filmările. Prezentă în emisiunea lui Mihai Morar – Răi da buni – de pe Antena Star, la întrebarea acestuia, unde a găsit această locaţie, Celia a răspuns: în Maramureş. A fost corectată de colegul ei de trupă, Karyn, care i-a spus că este în judeţul Bistriţa-Năsăud, iar răspunsul acesteia a fost „tot pe lângă Maramureş”.
Este interesant faptul cum, deşi stai mai mult timp într-o asemenea locaţie pentru a-ţi filma videoclipul, habar nu ai în ce judeţ te afli. Mai vezi o tablă când intri în judeţ, mai auzi pe cineva vorbind de Bistriţa cât stai acolo, nu ai cum să nu ştii unde te afli. Şi copil mic să fii, şi tot ştii unde eşti la un moment dat . Poate că, pe viitor, artiştii ar trebui să cunoască mai bine şi geografia ţării şi atunci când îşi promovează anumite piese să ştie şi unde au realizat filmările. Altfel, pentru noi nu este nici un câştig dacă aceştia nu pomenesc locaţia unde au avut loc filmările. Bine că totuşi nu a mers prea departe să zică despre filmări că au avut loc la Balaton în Ungaria !
Celia şi-a realizat videoclipul piesei „La două capete”, alături de colegul ei Karyn, în cadre deosebite la Colibiţa, proaspăta staţiune intitulată de toţi „Marea de la munte”. Filmările au avut loc atât pe lac, cât şi la un luxos complex din staţiune.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]