Visezi la cererea perfectă în căsătorie? Tips & tricks pentru a crea un moment de neuitat pentru iubita ta

Povestea relației voastre este, fără îndoială, una specială, indiferent că a început încă din adolescență sau că v-ați îndrăgostit de puțin timp. Dacă știți deja că vreți să vă petreceți restul vieții împreună, cel mai firesc moment pentru evoluția relației voastre este cererea în căsătorie. Cu siguranță, îți dorești ca marele moment să fie neașteptat, dar și spectaculos, numai bun de povestit mulți ani de aici încolo. 

Vei găsi în acest articol câteva tips & tricks de care să ții cont atunci când organizezi marele eveniment. Nu trebuie să fie fix ca într-un film de la Hollywood, ci trebuie să fie despre voi și povestea voastră de dragoste. 

Iată câteva recomandări pentru a planifica un cadru perfect pentru cererea în căsătorie:

  • Găsește momentul perfect. Fiecare cuplu este diferit și povestea voastră este una specială. Tocmai de aceea, este important să te gândești ce fel de moment va aprecia partenera ta. Dacă unele femei sunt impresionate de o cerere în căsătorie grandioasă, în fața familiei sau a prietenilor sau la un eveniment public, cum ar fi concertul trupei preferate, altele preferă momentele intime. Gândește-te la felul în care v-ați cunoscut sau la repere importante din viața voastră împreună și caută să creezi un scenariu de vis pentru iubita ta. 

  • Caută inelul visurilor ei. Înainte de a cumpăra inelul, acordă atenție preferințelor sale, ce materiale poartă, ce pietre prețioase preferă. De asemenea, află dimensiunea degetului, fie că rogi o prietenă să te ajute sau măsori chiar tu un inel. Apoi poți alege un inel de logodnă de aur de la B&B Shop și vei reuși să-ți impresionezi iubita. În funcție de preferințele ei, alege aur alb sau galben. În trend este și aurul roz, apreciat pentru delicatețea și frumusețea sa. 

  • Planifică marele moment. Este important de precizat că înainte de a alege data, trebuie să te asiguri că vei avea inelul și că iubita ta este disponibilă. Dacă vrei să faci marea propunere într-o excursie la munte, de exemplu, asigură-te că planifici minuțios momentul în sine și că vei avea la îndemână inelul. Răsăritul sau apusul vor fi mereu o opțiune minunată, indiferent de anotimp sau loc. 

  • Alege cuvintele potrivite. Chiar dacă ești, mai degrabă, genul spontan, nu lăsa acest eveniment important din viața voastră la voia întâmplării. Nu este cazul să faci un întreg discurs, emoțiile amândurora vor fi copleșitoare, dar este important să-i spui iubitei tale de ce vrei să-ți petreci restul vieții împreună cu ea și cât de mult o iubești. Va fi, cu siguranță, una dintre cele mai speciale zile din viața voastră!

Indiferent de inelul pe care îl alegi, de loc sau de momentul zilei, transformă cererea în căsătorie într-un moment memorabil pentru relația voastră pe care să-l povestiți cu drag prietenilor și familiei!

Sursa foto: Unsplash.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5