Vlogăriţa din Anieş. Adolescenta ce joacă fotbal şi vrea să fie poliţistă !

A absolvit clasa a V-a cu o medie foarte bună, 9,71, la Şcoala Gimnazială „Iustin Ilieşiu” din Anieş şi are pasiuni poate un pic diferite de generaţia sa, dar mai ales de generaţiile anterioare. Este una dintre puţinele vlogăriţe din judeţul nostru şi, cu siguranţă, o raritate printre fetele de vârsta ei. Maria ne spune că pasiunile ei sunt youtube-ul şi fotbalul şi că nu se sfieşte să joace fotbal cu băieţii de la şcoală deoarece fetele nu prea iubesc acest sport. Şi-ar dori să ajungă la Liceul Sportiv, unde să urmeze o carieră în acest domeniu, însă până atunci face parte din echipa de fotbal a şcolii, participând la Campionatele şcolare.
Dinuţa Maria Olar urmăreşte în aceste zile, cu sufletul la gură, Campionatul Mondial de Fotbal şi ne spune că fotbalistul ei preferat este Cristiano Ronaldo, iar din România bistriţeanul Paul Anton.
Vlogul ei aduce în faţa publicului crâmpeie din viaţa unei tinere, atât de la şcoală, cât şi din timpul liber, cei care o urmăresc văzând la Dinuţa o anumită atitudine în ceea ce priveşte societatea în care trăieşte. Este un fel de justiţiară, nu întâmplător dorind să se facă poliţistă.
Îi urăm mult succes în tot ceea ce face, iar pe cititori îi invităm pe canalul de youtube Olar Dinuţa.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]