Voluntarii de la Centrul de Voluntariat Năsăud (CVN)– întâlnire de lucru comună cu voluntarii Fundației Inocenți din Bistrița

Voluntarii din cadrul Centrului de Voluntariat Năsăud și cei ai Fundației Inocenți din Bistrița s-au întâlnit astăzi, la sediul voluntarilor năsăudeni, aflat în incinta Casei de Cultură “Liviu Rebreanu”, pentru a-și planifica activitățile din perioada următoare.
Săptămâna Națională a Voluntariatului 9-15 mai 2016, eveniment național menit să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntari pentru a sărbătorii împreună voluntariatul, reprezintă ocazia perfectă pentru voluntari de a atrage atenția asupra importanței voluntariatului în viața comunităților locale și totodată oferă posibilitatea acestora de a se implica în diverse activități.
Olimpiada Inocenţilor, aflată deja la cea de-a X-cea ediție, eveniment organizat de Fundaţia Inocenţi, va avea loc tot în această perioadă, prilej cu care tinerii voluntari năsăudeni se vor alătura colegilor de la Bistrița.
“Olimpiada Inocenților, reprezintă un eveniment public de amploare al Fundației Inocenți din Bistrița, în care sunt organizate o serie de concursuri sportive și artistice dedicate tinerilor cu dizabilități. Anul acesta, pentru prima dată voluntarii năsăudeni sunt invitați să se alăture organizatorilor, fapt ce ne onorează. Vom avea și la Năsăud un pre-eveniment, marți 10.05.2016, însă cu detalii despre acest eveniment vom reveni în perioada imediat următoare”, ne-a declarat președinta Centrului de Voluntariat Năsăud, domnișoara Gabriela Onul.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]