Vot în unanimitate împotriva lui Dorin Popescu în BPN al PNL

Vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, deputat Stelian Dolha

Biroul Permanent Naţional al PNL, întrunit astăzi, 18 august 2014. a luat în discuţie hotărârea BPJ Bistriţa-Năsăud de constatare a pierderii calităţii de membru a domnului Grigore Dorin Popescu, după ce acesta a făcut campanie de imagine în favoarea altei formaţiuni politice.

În unanimitate, Biroul Permanent Naţional al PNL a votat în favoarea acestei decizii, constatând, în baza probelor puse la dispoziţie, că Grigore Dorin Popescu nu mai poate şi nu mai deţine calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal, conform articolului 16 litera c din statutul acestei formaţiuni politice.

Preşedintele de onoare al Partidului Naţional Liberal, Mircea Ionescu Quintus, a ţinut să-i transmită fostului membru PNL, un mai vechi colaborator al său, că i-ar dori să aibă tot atâta discernământ politic cât are şi domnia sa la cei 97 de ani.

.

Comentarii

22/08/14 08:37
Un cititor ...

Dorin Popescu, dintotdeauna a vanat doar functzii... si permanent avea el ce avea, un fel de "dragoste" pentru PSD...
Cred ca a vazut domnia sa faptul ca PNL-ul singur ( ca si UDMR-ul de altfel...) nu valoreaza "mare lucru" , ca este neputincios si ca fara a se "alipi" unuia dintre partidele mari ( PSD ori PD ) este de fapt ... lipsit de semnificatie politica si "fara maini" . De ce nu s-ar "alipi" domnia sa de PSD... daca tot este la putere acum ?!
Scopul scuza mijloacele... si cred ca nu este nici PNL-ist si nici PSD-ist adevarat. De fapt, PNL-ul si UDMR-ul sunt doua partide de "jucatori"... in arena politica si care, pentru a-si atinge scopurile se "unesc " si cu "dracu" ... daca trebuie...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]