Votaţi Vasile Dologa- primar Tiha Bârgăului! Votaţi Stelian Dolha- preşedinte al Consiliului Judeţean!

Stimaţi cetăţeni ai comunei Tiha Bârgăului,

În data de 27 septembrie 2020, în comuna Tiha Bârgăului, precum şi în judeţul Bistriţa-Năsăud este momentul să ne exprimăm opinia cu privire la soarta noastră a tuturor în ceea ce priveşte NORMALITATEA!

Haideţi să acordăm votul de încredere Partidului Naţional Liberal! Am demonstrat împreună la alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019 că PNL a obţinut un procent de 54,63% comparativ cu PSD care a obţinut un procent de 20,37% în comuna Tiha- Bârgăului, apoi la alegerile pentru preşedintele României din primul tur care au avut loc în data de 10 noiembrie 2019, procentul a fost de 65,87% în favoarea candidatului susţinut de PNL pentru preşedinţia României, domnul Klaus Iohannis, în timp ce pentru candidatul susţinut de PSD, Viorica Dăncilă, procentul a fost de 12,72% în comuna Tiha Bârgăului.

La alegerile pentru preşedintele României în cel de-al doilea tur, respectiv în data de 24 noiembrie 2019, procentul pentru domnul Klaus Iohannis, candidatul susţinut de PNL a fost, iată unul istoric de 85,66% în favoarea acestuia, în timp ce Viorica Dăncilă, candidatul susţinut de PSD, a obţinut un procent de 14,34%. La aceste alegeri am reuşit noi, comuna Tiha Bârgăului să ne clasăm pe locul al doilea în judeţul Bistriţa-Năsăud!

N-ar fi fost posibile aceste rezultate dacă noi, cetăţenii comunei Tiha Bârgăului nu am fi conştientizat faptul că suntem uniţi, avem pretenţii de la cei care ne reprezintă să o facă cu maximă responsabilitate şi implicare, că suntem comuna alcătuită din oameni oneşti, harnici, credincioşi şi bine intenţionaţi.

Tocmai bazându-ne pe aceste calităţi cu care ne-a înzestrat Dumnezeu, haideţi să demonstrăm în continuare că ne pasă de viitorul nostru şi al copiilor noştri, că ne dorim investiţii calitative în comuna noastră care pot fi realizabile, că ştim şi ne dorim ca priorităţile să corespundă nevoilor noastre ale tuturor, că noi cetăţenii acestei comune ne dorim să fim în permanenţă consultaţi în hotărârile luate la nivelul Primăriei şi a Consiliului Local, că problemele cu care ne confruntăm ne vor fi ascultate şi tratate cu maximă responsabilitate şi respect de către cei abilitaţi să facă aceste lucruri!

Guvernul Liberal condus de Primul Ministru Ludovic Orban îşi demonstrează eficacitatea în fiecare zi prin măsurile profesioniste pe care le aplică în toate domeniile de activitate în aceste condiţii de pandemie- criza provocată de Covid-19. Acesta ne va susţine astfel încât judeţul Bistriţa-Năsăud să fie adus pe un făgaş de dezvoltare şi de recuperare a decalajelor faţă de alte judeţe din Transilvania: la Cluj, primarul liberal Boc a demonstrat că SE POATE, la Oradea, primarul liberal Ilie Bolojan a demonstrat că SE POATE, la fel cum au demonstrat şi multe alte administraţii liberale din: Sibiu, Alba, Arad, Braşov ş.a.

Tot aşa, dragii noştri, putem demonstra şi noi, împreună, cetăţenii acestei minunate comune în care se regăsesc multe resurse naturale că SE POATE. SE POATE doar cu participarea fiecăruia dintre noi în 27 septembrie 2020 la vot.

Aşadar, haideţi să demonstrăm şi de această dată că ne ghidăm după principiile liberale moştenite de la patrioţii noştri adevăraţi, Brătienii!

VOTAŢI PNL! VOTAŢI VASILE DOLOGA- PRIMAR! VOTAŢI STELIAN DOLHA- PREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN BISTRIŢA-NĂSĂUD!

Şi la Tiha Bârgăului SE POATE!

 

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5