Comunicat de presă

Votul exprimat ieri în Parlament nu reprezintă nicio surpriză

Votul exprimat ieri în Parlament nu reprezintă nicio surpriză. Actuala majoritate PSD-ALDE a dovedit că este stabilă și funcționează. Românii stiu, că de ieri, 21.06.2017, lucrurile au reintrat în normalitate cu respectarea Constituției. Desigur, ne-am fi dorit găsirea unei soluții amiabile dar din păcate, nu a existat decât modalitatea constituțională și anume aceea de inițiere și depunere a Moțiunii de Cenzură.

Parlamentarii din grupul majoritar au înțeles că trebuie pus capăt crizei politice și lucrurile trebuie să revină la normal. Referitor la comportamentul opoziției în asemenea momente evident că aceasta și-a jucat rolul. Unele partide au jucat mai decent altele pline de penibil, cum a făcut PMP-ul care prin figura emblematică a liderului ”mult iubit” secondat de trompetele lui de la centru și din țară au dovedit încă o dată că nu înțeleg nimic cu privire la rolul constructiv de opozant.

Bancuri politice sau ”expresii de duh” care nu au nimic cu calitatea de parlamentar se pot spune și la o cafenea într-o suburbie fără a trebui să te duci în Parlament. Păcat că unii nu doresc să învețe de la liderii lor decât partea urâtă a conduitei acestora.

Biroul de presă

ALDE Filiala Bistrița-Năsăud

test2

Comentarii

23/06/17 14:32
Balan Marius- i...

Pentru mine a fost o surpriza mare. Nu ma gat de mirat cat puteti fi de prosti si cum ati devenit total nefrecventabili. Vai de curu vost !!!

25/06/17 10:43
Cititor

Vai ce m-as rade ca viitorul premier sa fie de la PNL ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]