Vreau să câștig. Dar dacă nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!

(jurământul Special Olympics)

Anamaria, Daiana, Koppany și Stelian sunt ai noștri campioni, curajoși și ambițioși, care în acest weekend au luptat pentru a-și depăși condiția, pentru a-și demonstra și a demostra că pot! Invitați la Jocurile Naționale Special Olympics România, ce s-au desfășurat în perioada 25 – 28 mai în Cetatea de scaun a Târgoviștei, elevii noștri au participat la probe sportive adaptate, atletism și baschet.

În acest an, Jocurile Naţionale Special Olympics au reunit la start peste 300 de sportive din toate județele țării, care au avut parte, în paralel cu probele sportive, de evaluări complexe ale stării de sănătate. Special Olympics România ajută persoanele cu dizabilități intelectuale să fie acceptate și implicate ca membri activi ai comunității din care fac parte, valorificând potențialul uman prin puterea modelatoare a sportului.

            Aflați la prima lor participare la un eveniment atât de complex, elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă ”Lacrima”, s-au întors acasă cu 2 premii I, 2 premii II, 1 premiu III si 3 mențiuni, o mulțime de prieteni noi, amintiri bogate și povești nenumărate.

Consilier educativ Emanuela Ioana Avram

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]