Zi de marţi cu ghinion pentru 170 de şoferi amendaţi de poliţiştii rutieri

Polițiștii au desfășurat marţi, activități preventive, pe linie rutieră, pe raza întregului județ. În cadrul acțiunilor, polițiștii au constatat și aplicat 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 48.000 de lei, pentru diverse abateri. Totodată, au fost reținute 12 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare, anunţă IPJ BN.

În cadrul activităților preventive desfășurate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au identificat un tânăr, de 18 ani, din Prundu Bîrgăului, care conducea un autoturism prin localitate, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat, pe raza localității Nepos, un tânăr, de 17 ani, din localitate, care conducea un moped neînregistrat și fără permis de conducere.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penale.

Poliţiştii rutieri atrag atenţia asupra respectării regimului legal de viteză şi adaptării vitezei la condiţiile de drum,  întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România. Respectați regulile de circulați și nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]