Zile de sărbătoare la Beclean

Astăzi debutează Zilele oraşului Beclean. Manifestările încep la ora 12.00 cu deschiderea oficială la Primăria oraşului Beclean, de către primarul Nicolae Moldovan şi oficialităţile invitate. De la ora 12.30 urmează lansarea cărţilor ,,Someşul – pasiune şi continuitate” – despre Ansamblul folcloric al Casei Orăşeneşti de Cultură, director George Harosa şi ,,Deania neagră” de Alexandru Petria. Între orele 14.30 – 19.00 este programată Cupa oraşului Beclean la fotbal. La Băile Figa, de la ora 14.30 încep Zilele familiei ,,INTEX”, cu nume sonore precum Aurel Tămaş, Nicolae Mureşan, „Compact”, Alex Velea, de la ora 23.30 fiind programat un foc de artificii.

Mâine, de la ora 10.30 va fi un concurs de desene pe asfalt şi patinaj pe role în Parcul Central, de la ora 12.00 fiind spectacolul concurs ,,Tip -Top Minitop” la Casa Orăşenească de Cultură ,,Radu Săplăcan”. La ora 19.30 începe spectacolul la scena din Piaţa Mare printre invitaţi numărându-se NARCOTIC SOUND, ALESSIA, PROCONSUL.

Duminică de la ora 13.00 este decernarea premiilor Cupei oraşului Beclean la terenul sintetic Băile Figa. În Piaţa Drapelului Naţional (Monumentul Eroilor), dar şi la Băile Figa, de la ora 14.00 vor fi reprezentaţii de dansuri medievale. Spectacolul folcloric debutează la ora 16.00 la scena din Piaţa Mare cu ansamblurile,,CUNUNIŢA” – Clubul Copiilor Beclean, ,,SOMEŞUL” al Casei Orăşeneşti de Cultură Beclean, ,,SOMEŞELUL” , Ansamblul maghiar, ,,BALADA”- Bistriţa. De la ora 20.00 este spectacolul de muzică uşoară cu PARLAMENT, ANYA, ANDREEA BĂLAN, VOLTAJ. Prezentarea Zilelor oraşului Beclean va fi asigurată de trupa bistriţeană Cassa Loco. La mulţi ani oraşului de pe Someş, în ceas aniversar.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]