Ziua Forţelor Terestre la Brigada 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN”

În data de 23 aprilie a.c., personalul din Brigada 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN” va sărbători Ziua Forţelor Terestre, al cărei patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe - Purtătorul de Biruinţă.
În cadrul manifestărilor desfăşurate cu ocazia Zilei Forţelor Terestre, marea unitate a organizat în peerioada de 18 - 19 aprilie 2016, în cadrul proiectului “Armata – O Şcoală Altfel”, Ziua Porţilor Deschise, activitate care s-a desfăşurat pe platoul Batalionului 812 Infanterie “BISTRIŢA”. Au fost prezenţi elevi din cadrul Colegiului Naţional Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung – Moldovenesc şi elevi din clasele primare, gimnaziale şi liceale ale instituţiilor de învăţământ din municipiul Bistriţa, alături de numeroşi locuitori ai municipiului.
A fost expusă tehnica, echipamentul şi armamentul din dotarea marii unităţi, au fost prezentate exerciţii demonstrative şi a fost vizitată sala de tradiţii a unităţii.
Ofiţer cu informarea şi relaţiile publice la Brigada 81 Mecanizată
“General GRIGORE BĂLAN”
Lt.col.
Florin APĂFĂIAN.

test2

Comentarii

19/04/16 20:28
FAA

Frumos! Pacat doar ca Cercul Militar lipseste din peisajul acesta! Efectivele artistilor de acolo ating cam 1/10 din efectivele ...luptatoare ale garnizoanei! Dar ce sa facem, dragoste cu sila nu se poate....

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]