Ziua Tuturor Românilor, sărbătorită la C.S.E.I. Nr. 1 Bistrița

Ziua Națională a României, cunoscută ca Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a fost marcată de către elevii C.S.E.I. Nr.1 Bistrița, împreună cu profesorii lor, într-o atmosferă de sărbătoare.
În sala festivă a școlii, atât elevii cât și cadrele didactice au pregătit momente deosebite. Doamna profesor Guia Emilia a prezentat elevilor semnificația Zilei Naționale, precum și a simbolurilor naționale.
Ansamblul folcloric „Cununița” al C.S.E.I. Nr.1 Bistrița sub îndrumarea profesorului Semerean Ancuța au încântat atmosfera zilei interpretând o serie de cântece patriotice.
Pe parcursul întregii săptămâni elevii școlii au realizat lucrări artisico – plastice cu tema „1 Decembrie – Ziua Tuturor Românilor” care au fost expuse pe holul școlii, responsabil fiind profesor Beltag Roxana și profesor Onul Adriana.
În final, ca în fiecare an, toți elevii, alături de cadrele didactice, dar și de diredtor profesor Vass Imola Doris, director adjunct profesor Moldovan G. Mariana au interpretat „Imnul Național al României”.
Prin astfel de activități, copiii învață să înțeleagă ce este pacea, armonia și mândria de a fi român.
prof Beltag Roxana și prof. Guia Emilia

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]